randevu la București

2

Am ținut să vă spun și aici că joi, 17 ianuarie, pe seară, așa, împreună cu prietena mea Ana Barton vom avea o întîlnire cu cititorii la București, la Librarium-ul din cadrul Teatrului Național București. Nu va fi o lansare de carte, din aia am făcut la Bookfest, ci un prilej de povești, de întrebări și răspunsuri, de cunoștință și taifas, ca între prieteni. Nu e nevoie de rezervare, cum întreba cineva, nu e nevoie decît să vreți să fiți acolo, fiindcă noi sigur vrem și venim cu inimile deschise.

Evenimentul e aici.

Iar despre ultima carte a Anei, despre care vom face vorbire, dar nu numai, am scris aici.

Am vrut mult și o astfel de întîmplare la București, după îmbulzeala de la Bookfest, mie îmi plac întîlnirile așezate, unde putem rîde, discuta orice, în liniște și tihnă. Și, chiar dacă pică taman la început de sesiune și am capul plin de cursuri și examene pentru două școli, vreau să mă țin de promisiunea de a mai face și cîteva astfel de întîlniri.

Primesc în continuare mesaje minunate, care îmi umplu sufletul de bucurie. Acum știu că am făcut bine cînd am scris și publicat cartea asta, care e mare călătoare, se plimbă în tot felul de locuri și prin tot felul de suflete. Am ales cîteva dintre mesajele pe care le primesc, să rămînă aici salvate, să mă pot întoarce la ele oricînd.

 

 

 

Amu, eu zic că astfel de reacții vă vor convinge că nu e așa de speriat cum ați crezut unii, nu e de infarct, zău. O puteți găsi aici, cu o mică reducere.

Iar noi ne vedeeeeeem joi, vorba cîntecului.

 

Articolul anteriorurmele
Articolul următorcît de mult ne iubesc copiii
Click-ul pe care îl dați e fierăstrăul cu care faceți sternotomia mea. Îmi deschideți pieptul și umblați pe dinăuntru prin mine. Umblați ușor, rogu-vă, că mă doare. Nu atingeți, nu zgămîiați, nu etichetați. Nu parcați pe aortă, nu scuipați. Nu vă urcați încălțați cu cizmele pline de noroi. Mulțumesc.
Abonează-te
Notificare pentru
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Constanta Muresan
Constanta Muresan
10 ianuarie 2019 21:12

Acesta , imi cer scuze, nu este un comentariu, ci o rugaminte. Inca nu sunt in posesia ultimei tale carti si trebuie sa recunosc ca sufar. Altii au citit-o, eu nici barem nu o am! Nu stiu ce se intamla cu varianta formatelor electronice,PDF,EPUB in Romania! Si pentru ORBI, am asteptat, dar parca nu atat de mult. ori eu nu mai am rabdare, scuze! Presupunand, nu stiu daca este asa sau nu, ca ar tine de acordul autorului scoaterea cartii la vanzare in format electronic, TE ROG, TE ROG MULT SA FII DE ACORD. Eu stau peste ocean, mult prea… Citește mai mult

Gabi
Gabi
11 ianuarie 2019 14:40

@Constanta. Ai sa gasesti cartile Petronelei pe amazon, cu uimire am vazut ca sint si la Prime. Am comandat de Craciun cartea Orbii si a ajuns intr-o zi. In urmatoare zi am citit-o fara sa ma pot opri…

https://www.amazon.ca/Alive-Petronela-Rotar/dp/6068530531