Amsterdam & Bruxelles

0

Cu mare bucurie revin la Amsterdam, unde am fost primită atît de fain anul trecut și unde am dublat evenimentul pentru că erau prea mulți doritori, iar sala neîncăpătoare. Același loc, aceeași eu, aceleași minunate doamne gazde care s-au ocupat și anul trecut (Simona Duicu și Claudia Marcu), altă carte. 18 iunie, ora 18.

Așadar, e nevoie să vă luați unul dintre biletele gratuite pentru a vă asigura un loc (sunt limitate, iar în Olanda nu e ca în România, nu se depășește nici cu un om capacitatea maximă a sălii), le găsiți în eveniment, pe care îl găsiți aici. Biletul, repet, gratuit, vă garantează locul în sală.

După lansarea de la Amsterdam, o să mă sui în tren și merg la Bruxelles, în același scop, datorită altei doamne minunate care trage de mine de anul trecut. Ina, iată că ne-a ieșit!  Lansarea din Bruxelles va avea loc pe 20, la ora 19.00. Aici nu mai avem o problemă cu locurile, așa că vă aștept pur și simplu. Evenimentul cu toate detaliile legate de loc și așa mai departe este aici. 

Pentru că am fost întrebată deja de cîteva ori, da, vor fi cărți, editura a trimis deja un pachet cu toate cărțile, nu numai cea mai recentă. Iar dacă sunteți genul care nu ați mai fost la o lansare și credeți că e un eveniment sclifosit, ei bine, ale mele nu sunt deloc așa, sunt haioase, prietenoase, niște întîlniri între oameni mai degrabă, interactive cap-coadă, vă stau la dispoziție să mă întrebați orice și vă povestesc de toate. Zău, dacă eu am examene în fiecare zi de weekend din iunie și vin pînă acolo, sper să vă faceți curaj și voi să veniți.

Să ne vedem cu bine acolo, tropăi de bucurie deja!

Abonează-te
Notificare pentru
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments