o să mă știi de undeva, dar nu din Cimitir (ci de la Constanța, Cluj și Bookfest)

6

Destul cu lamentațiile și tristețea, că avem treabă. Multă treabă. Iar pluralul nu e întîmplător.

Marți sunt la malul cu mării cu cel mai bine vîndut autor al anului, cu însuși Teleșpan, cel mai mișto gheu din partea asta de lume. Nu, nu o ardem romantic, nu s-a răzgîndit în privința femeilor, ci ne întîlnim cu cititorii la Constanța, la librăria Cărturești din City Park Mall, la ora 18.30. O să fie fain, promit, nu o să am nici emoții că mă face Teleșpan să rîd. Pentru cine a deschis internetul mai tîrziu (foooarte tîrziu, cel mai tîrziu), Teleșpan a scris o carte foarte mișto, iar eu am scris despre cartea lui aici (click, desigur). Pe vremea aia nu îl cunoșteam, între timp am remediat acest neajuns. Tot cu Teleșpan o să merg și la Cluj, pe 5 iunie, Cărturești-ul din Iulius Mall, la ora 19.00, dar asta e hăhăăă, așa că vom vorbi mai tîrziu despre.

Nici nu dăm bine gata publicul din Constanța că fuguța la București, unde începe Bookfestul. Aici ar trebui să fac o paranteză și să vă povestesc ce șmecherie mi se părea să fii la Bookfest, să ai o lansare la Bookfest, miez, nu răhățel. Nu mai demult de anul trecut în noiembrie, cînd Tele își lansa Cimitirul la Bookfest, băleam și mă gîndeam cît de tare, cît de imposibil de tare e. Anul ăsta sunt și eu la Bookfest, sărumîna Moșule, te-ai ocupat, nu m-ai lăsat de capul meu și în izbeliștea mea. Miercuri, în prima zi, că am ținut să fac eveniment comun cu Ana, iar ea numai atunci putea. Așadar, pe 28, la 18.45, ne vedem la standul Herg Benet, respectiv B22, în pavilionul C1.

Apoi va urma, desigur, Clujul, dar pînă atunci, brașovenii se vor întîlni cu Teleșpan și cu mine în calitate de gazda lui la Brașov, pe 30 mai, la Șt. O Iosif. Deci treabă, nu glume și rîsuri.

Știu, am promis Iași, nu îmi încalc promisiunea, dar va mai dura oleacă, nu mai am puteri și resurse. Dar va fi înainte de sfîrșitul verii.

Și de final, vă readuc în atenție cel mai mișto interviu care mi s-a luat pînă acum, tot de către Teleșpan – dat naibii Teleșpan ăsta, să mor io. Aici e, de asemenea, click.

Ah, și desenul ăsta mișto, pentru afișul pentru Cluj, e realizat de Maria Zurbagiu.

Abonează-te
Notificare pentru
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anca
Anca
23 mai 2014 11:20

Măi, eu nu v-ajung nicăieri, dar am comandat-o online. De-abia aștept să-l savurez și pe Teleșpan.

Irina
Irina
23 mai 2014 22:19

pe 5 iunie in Cluj??? si nu va opriti la o cafea in Alba? acum ii scriu lui Teles sa l implor asta.
mult succes!
a-propos, despre blogul tau de la Telespan am aflat. iar dupa ce te am citit o parte si ti am studiat pozele, l am intrebat daca tu chiar asa bine arati cu doi copii mari, cu o varsta , cu experiente traite..toate intr un om asa frumos si la exterior? mi a confirmat gheul.
afisul pt Cluj e f reusit, 2 in 1.

curly
curly
26 mai 2014 20:14

desenul e co-lo-sal
si sa dai din timp de stire cu ora pt 30

O admiratoare
O admiratoare
13 martie 2018 16:55

na, fain, inca un randevu ratat :)) de mine, ca in rest…
un mare like la toate! 😀