apără copiii României!

11

Apără copiii României, ni se urlă de pe bannere uriașe amplasate strategic în toate orașele. Ar fi rizibil, dacă mesajul nu ar fi unul de care copiii României ar avea nevoie în mod real. Doar că nu aperi copiii României dacă votezi da la referendum, asta e doar o altă manipulare grosolană care apelează la una dintre cele mai cumplite frici ale părintelui, frica irațională că odrasla e în mare pericol. Și doar tu îl poți salva dacă faci ce ți se spune.

Azi, dușmanul colectiv este homosexualul. Pe bannere stă scris: dacă nu vii la vot, doi bărbați vor putea adopta copilul tău! Observați mîrșăvia: nu două femei, căci familii din două femei, mamă și bunică, mamă și sora ei, mamă și o mătușă, există și azi peste tot (80.000 de copii au unul sau ambii părinți plecați la muncă în străinătate, iar astea sunt doar cifrele oficiale, cele neoficiale sunt mult mai mari). Iar femeia e mamă par excellence, așa că nu înspăimîntă pe nimeni două femei care cresc un copil. Ci doi bărbați! Doi monștri, cum ar veni, care îl vor învăța ei înșiși cum să devină homosexual. Și nu pe orice copil. De exemplu, nu pe unul dintre cei 43.000 de copii aflați acum în grija statului, în orfelinate, abuzați, chinuiți, lipsiți de orice urmă de iubire și omenie, ci chiar pe copilul tău. Ție, părinte, dacă nu mergi să votezi da la referendum, o să-ți ia homosexualii copiii. O logică absurdă, complet irațională, la care te-ai aștepta ca niciun om normal la cap să nu rezoneze. Adică ce este homosexualul, acest dușman colectiv al copiiilor și familiilor tradiționale din România? Un supraom, deasupra legii, care are puterea să-ți smulgă copilul din căminul tău iubitor, și să-l distrugă? Un căpcăun? Este jidanul de altă dată, țiganul de altă dată – adică foștii dușmani colectivi, care răpeau copii și le mîncau sau vindeau organele și de care se temea orice om cu naturelul simțitor? Nu știm. Știm doar că homosexualul, spre deosebire de jidanul și țiganul din trecut, are altă agendă. Nu mai fură, mănîncă sau vinde copiii oamenilor, ci îi strică. Și nu oriunde, ci la moralitate, la credință, la sfînta orientare sexuală. Homosexualul are ca agendă să-ți facă copilul homosexual, doamne apără și păzește, mai bine mort, dezmembrat și vîndut pe bucăți de țigani decît homosexual!

Cum ajunge copilul tău, dacă tu ești un bun părinte, să fie adoptat de doi bărbați care să-l transforme în pidosnic – ei bine, misterul rămîne neelucidat de propaganda cepefistă. Și nici nu trebuie să ne batem capul cu astfel de amănunte, important e că dacă nu votezi cum ți se spune, va ajunge. Homosexualii, se știe, sunt subversivi și finanțați de alde soroși din ăștia, așa s-a ajuns la tot felul de aberații în Occident, să fie mai egali decît heterosexualii, nu ați citit pe Facebook că în statele unde au primit drepturi îi învață pe copii de mici, la școală, să devină lgbt? Așa că apără copiii, fii un bun părinte, nu-i lăsa să ajungă homosexuali!

Dacă la început speram că nu se va întruni cvorumul ca să fie validată această monstruozitate antidemocratică și împotriva drepturilor omului care este referendumul, azi sunt aproape sigură că acești manipulatori vor cîștiga. Sunt tristă, și furioasă, și neputincioasă în fața valului de minciuni, de manipulări grosolane, de ipocrizie și nepăsare. Mai ales nepăsare. Copiii României au cu adevărat nevoie ca statului și părinților să le pese și să îi apere. Într-o lume normală, umană, sloganele acelea uriașe ar fi arătat așa:

Apără copiii României! Adoptă unul dintre cei 43.000 de copii din orfelinate, oferă-i căldura căminului și dragostei tale. Și el e un suflet și are nevoie de tine!

Apără copiii României! Nu îți abandona copilul cu bunicii ca să pleci la muncă în străinătate, copilul tău are nevoie de tine, de prezența și de iubirea ta, nu de telefoane scumpe! Iar dacă aici nu te descurci, ia-l cu tine! E copilul tău!

Apără copiii României! Nu îți lovi copilul, nu urla la el, nu îl amenința! Vorbește blînd cu el, explică-i pe înțelesul lui, e doar un copil, e normal să greșească, și tu greșești, om mare, darămite el. Fii bun cu copilul tău, apără-l de furia ta, crește un om întreg!

Apără copiii României! Nu îl crește într-o familie în care ura, certurile, bătăile sunt mai dese decît cinele. Nu îți folosi copilul ca armă împotriva partenerului de viață, nici ca monedă de schimb, nici ca aliat, e doar un copil, vă iubește pe amîndoi deopotrivă și are nevoie de amîndoi în aceeași măsură. Nu îi polua mintea și sufletul cu ură împotriva celuilalt părinte! Nu pune pe umerii lui greutatea suferințelor tale, tu ești adultul,  nu el! Apără-ți copilul de tine și de problemele tale nerezolvate!

Apără copiii României! Educă-ți copilul să știe care sunt drepturile lui, să vorbească cînd este nedreptățit, să spună dacă este agresat în vreun fel, dacă este atins nepotrivit de un străin sau un membru al familiei. Nu permite, prin tăcerea și lipsa de educație, ca copilul tău să ajungă victima unei agresiuni sexuale, așa cum pățesc mulți copii acum! Apără-ți copilul!

Apără copiii României! Nu îi transmite mai departe rănile tale, nu îl crește ca să împlinească el nevoile care ți-au fost ție ignorate, nu aștepta de la el să fie ce nu ai reușit să fii tu! Apără-ți copilul să devină un vehicul al proiecțiilor tale, dă-i voie să fie el însuși, încurajează-l să-și urmeze propriul drum, ține minte că e un om întreg care își aparține sieși și are dreptul să aleagă pentru sine! Apără-ți copilul să devină trofeul cu care te mîndrești tu!

Apără copiii României! Ascultă-ți copilul, fii atent la el și la nevoile lui reale, petrece timp cu el în care să i te dedici complet, chiar dacă sunt numai cîteva minute pe zi. Deschide ochii și vezi-l cu adevărat, așa cum este el, nu cum ai vrea tu să fie. Iubește-l și acceptă-l exact așa cum este, e copilul tău și orice este el azi, e opera ta în întregime. Nu-l pedepsi pe el pentru greșelile tale!

Apără copiii României! Cînd nu mai poți gestiona propriile emoții și spaime, cînd ești depresiv, furios, anxios, caută ajutor, nu îți lăsa copilul să crească lîngă un părinte depresiv, anxios, agresiv, furios, dependent! Fă-te bine pentru copilul tău, merită asta, doar nu l-ai adus pe lume ca să îl chinui, chiar dacă părinții tăi te-au chinuit pe tine.

Apără copiii României! Apără-i cu adevărat.

Abonează-te
Notificare pentru
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
elena
26 septembrie 2018 11:20

eu am obosit sa lupt, sa explic, am obosit.ce pot face? mai nimic. Doar sa nu merg la vot caci nu sunt de acord cu el. 🙁

Ina Rizoaica
Ina Rizoaica
27 septembrie 2018 16:13

Multumesc pentru articol. Poate cel mai nefericit sentiment este cel de izolare, de incarcerare. Nu am ce spune si cui spune. Cunosc oameni minunati care acum par complet lobotomizati si se inversuneaza sa creada in datoria lor sfanta de a apara tara si Biserica de extraterestrii perversi; oameni la fel de minunati care desi sunt de acord ca referendumul e o prostie nu ii acorda nicio atentie, ca si cum ar fi doar un moft, un tantar pe perete. Sunt cativa, putini, care par la fel de tulburati ca si mine. Iar pe ceilalti oameni minunati pe care ii cunosc… Citește mai mult

Renata Carageani
29 septembrie 2018 14:24

Petronela, știi reclama aia la blender, unde o super-mămică zice: „Poate copilul nu-ți mănâncă dimineața; atunci îi dai un fresh de… etc”?
Ascultă cum sună: nu-ȚI mănâncă. Deja nu mai e o persoană căreia îi e sau nu foame. E o posesiune, o entitate în slujba satisfacției tale.
Îmi vine să sparg televizorul când o aud!
Mămicuțele alea se vor duce să voteze da cu toate labele.

1. p.s.:n-am copii, dar am fost copil.

2. p.s.: excelent articol!

Cornel Boieriu
Cornel Boieriu
30 septembrie 2018 07:53

Cred ca, într-adevăr, s-a dat mult prea multa importanță unui aspect care chiar nu se află în topul urgentelor acestui popor. Problema majora consta in faptul ca acest referendum nu este pro/contra comunității lgbt, este un exercitiu premergator alegerilor din următorii 2 ani: pe ce/cine ne bazăm, ce putere de convingere in masa (mai) are biserica, avem (noi, alianta de la guvernare) capacitatea/cunoștințele de a influența rezultatul (inclusiv prin intervenții ilegale)? Imi pare un exercitiu periculos, care imi aminteste de 1946. Sper sa greșesc. Nu sunt pro gay, nu sunt nici homofob. Sa spunem ca, fiind „open mind” (cel putin… Citește mai mult

Mihaela
Mihaela
30 septembrie 2018 15:20

2 barbati pot sa fie doi unchi care isi cresc nepotul. Sau un bunic si fiul lui. Tot 2 barbati. Sa inteleg ca familia traditionala prefera sa fie un copil lasat in orfelinat decat sa i se ofere o casa, educatie, acces la sanatate si 2 oameni care au grija lui…doar pentru ca sunt gay. Bunica mea are 87 de ani. A fost biolog si a predat genetica. De cand eram mica imi povestea ca exista homosexualitate la animale si ca asta e ceva inscris in gene. La referendum nu se duce. Mi-a zis ca daca eu as fi fost… Citește mai mult

Mihaela
Mihaela
30 septembrie 2018 15:28

Cunosc un cuplu de homosexuali care cresc un copil. Nu sunt in Romania si da, sunt intr-o tara unde religia este parte importanta inclusiv in viata lor. Copilul este nepotul unuia dintre cei doi, nu mai are parinti iar bunicii nu il pot creste. Acest cuplu de gay este instarit, educat si cei doi il iubesc pe acest copil enorm. Nu le spune nimeni mama sau tata sau tata si tata…copilul le spune pe numele mic dar stie ca ei sunt parinti/tutori/familie. Sunt un cuplu normal. Muncesc, gatesc, fac curat, pleaca in vacanta, duc copilul la scoala, il ajuta la… Citește mai mult

Andrei Ros
Andrei Ros
3 octombrie 2018 21:33
Reply to  Mihaela

Ai o gândire extraordinară,mă bucur că mai există oameni deschiși la minte,am nevasta,o fetiță de 4 ani și un viitor bebeluș pe drum…dar n-am nimic împotriva celor care au o alta înclinație sexuala,religioasă sau mai știu eu ce…suntem toți oameni și soarele și ploaia ne bucura pe toți la fel.

Iordan
Iordan
2 octombrie 2018 22:31

daca vreti sa aparati copii romaniei nu-i mai abandonati, martiti alocatiile, creati conditii in scoli, asigurativa ca vor avea un loc de munca dupa studii…

Andreea
Andreea
3 octombrie 2018 11:22

Superb scris si iti multumesc din inima, de aceea si eu sunt trista ca persoane publice care au inteles aceasta manipulare, in loc sa spuna ca vor merge la referendum si vor pune stampila pe NU (intr-o incercare de balansare si cine stie, eu sunt optimista de fel, unii ar zice naiva, chiar rasturnare a situatiei votului) aleg sa le spuna celor care ii urmaresc sa boicoteze prin neprezentare, sperand ei ca nu se va intruni numarul de votanti. Dar realista din mine cand vede ce se intampla pe scena sociala, simte ca din pacate se va intruni numarul si… Citește mai mult

Dan
7 octombrie 2018 22:38

wow! ce descriere ti- ai pus! imi scot palaria. on topic…da-i incolo, niste nemernici care si au luat teapa

O admiratoare.
O admiratoare.
19 octombrie 2018 19:03

ca bine zici!
ma bucur ca gluma asta de referendum n-a trecut si tot circul ieftin se apropie de sfarsit.