mă omoară drumurile (ca pe Dan Spătaru)

2

Asta îmi spune mama de cîte ori mă întreabă, tu copchilă, unde mai pleci acum, iar eu încep să îi enumăr: păi mîine la Timișoara, am două lansări, una la penitenciar, alta în libertate, apoi de acolo direct la Sibiu, unde am trei zile de școală, rezidențialele din formare, apoi luni lansare la Sibiu, vin acasă marți, miercuri dimineață zbor la Chișinău, unde am lansare, apoi vin acasă, adăst oleacă, plec la Cluj unde sunt invitată la o conferință a școlii de psihodramă de acolo, înainte sau după cu o zi la Tîrgu-Mureș, lansare, apoi pe 4 mai la Londra, tot lansare și după la Baia-Mare, la o conferință, și cine știe ce invitații și idei mai vin. Iar ea zice, crucindu-se: pe tine te omoară drumurile, ca pe Dan Spătaru, fata mea. Și nu e adevărat, nu mă omoară, ba aș spune contrariul, mă țin în viață, prietenii știu de ce.

Așadar, fiindcă sunt așa de multe evenimentele, că nici eu nu le țin minte, în caz că sunteți prin zonă sau nu sunteți, dar vreți să fiți, iată afișele și detaliile pe care le am în acest moment. Să ne vedem sănătoși pe unde o fi să ne apucăm.

Timișoara, la Casa cu iederă, un loc fabulos, despre care am auzit numai lucruri extraordinare, abia aștept să îl văd cu ochii mei, joi, 14 martie, de la ora 18. Mă întreba cineva dacă poate veni și după ora începerii, desigur, la orice eveniment de-al meu veniți oricînd, ele oricum ajung să dureze foarte mult, că ne întindem la discuții și nu terminăm niciodată. Evenimentul de Facebook e aici.

La Timișoara voi merge, pentru prima oară în calitate de scriitor, am mai fost doar ca jurnalist, la penitenciar, la clubul de lectură unde cărțile mele deja au fost citite și discutate, sunt foarte entuziasmată.

La Sibiu ajung după trei ani și trei cărți absență. Practic, ultima lansare a fost la efectul pervers. Și sunt tare bucuroasă, mai ales că invitații mei, Radu Vancu și Dragoș Varga, sunt și niște oameni la care țin enorm. Așadar, luni, 18 martie, de la 17.30, la Biblioteca Universității Lucian Blaga din Sibiu, ne revedem cu mare bucurie din partea mea.

Evenimentul de Facebook e aici.

Apoi, cu voia Domnului și a companiei aeriene care nu își permite, sper, Boeinguri din astea ultimul răcnet, în sensul că e chiar ultimul, cum fură astea de picară la decolare, voi ajunge pentru primași dată, vorba bună-mii, la Chișinăul pe care îl știu doar din cărți. Așadar, joi, 21 martie, de la ora 16, la Biblioteca Municipală B.P Hasdeu din Chișinău, alături de Victoria Fonari și Victoria Condrat, dar și Natalia Ștefăniță fără de care toate astea nu ar fi fost posibile. Abia aștept să ajung acolo, e un loc pe care îmi doresc de mult să îl văd.

 

Și pe 6 aprilie, într-o zi de sîmbătă numai bună de scotocit prin emoții, dacă sunteți prin sau din Cluj și vreți să vedeți cu ce se mănîncă psihodrama, cei de la Societatea de Psihodramă J.L Moreno vă invită la niște ateliere foarte faine, iar pe seară, la o întîlnire cu mine. Vom vorbi despre mult adusa în față în orice discuție conștientizare, despre ieșirea din minte și altele asemenea. Vă aștept cu mult entuziasm și sper să fie cald, că în ultimii ani am fost la Cluj numai pe ger. Iată programul:

Despre Tîrgu-Mureș, Londra, Baia-Mare și ce s-o mai ivi, altădată, că mai e vreme, numa’ să trăim pînă atunci, dragii babei.

Hidărău, Jack.

Articolul anteriorcîlți
Articolul următorumbra vîntului
Click-ul pe care îl dați e fierăstrăul cu care faceți sternotomia mea. Îmi deschideți pieptul și umblați pe dinăuntru prin mine. Umblați ușor, rogu-vă, că mă doare. Nu atingeți, nu zgămîiați, nu etichetați. Nu parcați pe aortă, nu scuipați. Nu vă urcați încălțați cu cizmele pline de noroi. Mulțumesc.
Abonează-te
Notificare pentru
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Oana
Oana
12 martie 2019 18:20

Tg Mures, uraaaaa! Abia te-astept, presimt ca voi lesina de emotie!

Laura
7 mai 2021 10:14

Imi place content-ul, sa mai postezi!