și baby, you can never hold back spring.

13

mă sufoc sub frig, sub alb, sub gri. parfumul rece și amar al iernii îl simt pe piele, pe sub hainele groase. am nevoie organică de verde. am nevoie de lumină. am nevoie să fac fotosinteză, sunt ca un bulb de lalea înghețat în pămîntul neprietenos. echinocțiul îl aștept ca pe un iubit, coamele verzi ale munților să le piaptăn cu privirea, dimineața, pe terasă la cafea. să mă îmbrac în flori de cireș și liliac, să respir văile înflorite adînc, mai adînc, așa.

și baby, you can never hold back spring.

Articolul următorarsuri
Click-ul pe care îl dați e fierăstrăul cu care faceți sternotomia mea. Îmi deschideți pieptul și umblați pe dinăuntru prin mine. Umblați ușor, rogu-vă, că mă doare. Nu atingeți, nu zgămîiați, nu etichetați. Nu parcați pe aortă, nu scuipați. Nu vă urcați încălțați cu cizmele pline de noroi. Mulțumesc.

13
Lasă un mesaj

avatar
11 Discuții
2 Răspunsuri la discuții
0 Urmăritori
 
Comentariul cu cele mai multe reacții
Cele mai fierbinți discuții

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Abonează-te  
cele mai noi cele mai vechi cu cele mai multe voturi
Notificare pentru
SinBad
Utilizator
SinBad

„De copac inflorit n-am vazut spanzurati.
Ah, tu tarfa de iarna,
copaci fara frunze,
vulturi fara zbor!”

(tot de) Nichita Stanescu

Dulce Deea
Utilizator

Ce bine că ai revenit. Mi-a fost dor foarte:)

lena
Utilizator
lena

Ma enervezi :((((

Laura
Utilizator
Laura

Ce frumos…Si ce actual…Deci, sa vina odata echinoctiul!!!

Gigi
Utilizator

iarna…? tirfa…? 🙂
si zgribuliti…si incalziti de vinul fiert…si zeci…si mii de frumoase alte momente…de dulci aduceri aminte…

may
Utilizator
may

Ai vazut ” Tiger and snow” ? Frumos ai scris si aici 🙂 si sa respiram ‘decat’ primavara odata!!

Denisa
Utilizator

Ce frumos!!! Să vină primăvara și să simțim în aer miros de proaspăt, de flori abia ieșite de sub omătul greu, să simțim cum gărgărițele se trezesc din nou la viață. Să înflorim din nou!

emma
Utilizator

„What I need is the dandelion in the spring. The bright yellow that means rebirth instead of destruction. The promise that life can go on, no matter how bad our losses. That it can be good again.” Mockingjay

Daniela
Utilizator
Daniela

Imi place mult. Mulțumesc!

Daniela
Utilizator
Daniela

Nu-mi dau seama dacă am scris sau nu ceva aici. Vroiam să-ți mulțumesc mult pentru cuvintele ce le lasi aici pe blog. Mulțumesc!

Daniela
Utilizator
Daniela

Scuze. Acum văd că a apărut ce am scris. Mai pusesem un comentariu și nu știam dacă am dat publică de aceea am început cu „nu-mi dau seama dacă am scris sau nu aici”. Mulțumesc înca o dată pentru acest blog! Abia te-am descoperit asă că incă nu am citit nicio carte scrisă de tine. Sper să o fac curând. Toate bune îți doresc ????

O admiratoare
Utilizator
O admiratoare

Am venit sa te iau si de la capatul astalalt. 😀 Nasol ca n-am prins si alte vieti, alte bloguri. Sper sa apuc sa-l citesc pe tot inainte sa il stergi. :)) Scrii prea frumos, ca sa iti poata rezista cineva (vorbesc de cineva-uri intregi la cap…desi oare e vreunul?). Na, am fugit sa te savurez, cum meriti. 😀