efectul la Brașov

2

Primesc deja reacții post-efect. Cele mai multe sună așa:

Că e copleșitoare. Șocantă, pe alocuri. Sau mi se spune că am avut c0aie. Da, din astea am avut mereu, mno. Alții au dus lipsă. Știu că e o carte grea. Dură. Mi-a fost nevoie să o scriu. Mi-a trebuit așa de tare încît nici nu îmi pasă prea mult de traiectul ei. Credeam că nici nu voi putea citi din ea și o lansa, dar lucrurile s-au mai așezat puțin în mine. A fost Gaudeamus, va fi Brașov duminică, 29 noiembrie. Apoi, Mniezo cu mila. Anul ăsta, nimic, cel mai probabil. Oricum, sunt așa de prinsă în proiecte pînă la final de an, încît e prima dată în viața mea că aștept Crăciunul. Ca să le termin și să respir. Și mai am eu un motiv, dar ăla nu-l spun.

Duminică va fi mișto. De la 18, la Hof Cafe în Piața Sfatului, Cenaklub Tiuk, cu Mihail Vakulovski și Vlad Drăgoi. Și cu Alexandra Fits la pian și voce. Și cu mine, ultima pe listă, cu voia dumneavoastră. Evenimentul, aici.

Cartea va ajunge în librării în cîteva zile. (La cenaclu, o avem.) Pînă atunci, o are editura pe site cu reducere. E un obiect foarte frumos, îmi place de mor cum arată. O găsiți de comandat, aici.

Articolul anteriorvînzol
Articolul următorvisul
Click-ul pe care îl dați e fierăstrăul cu care faceți sternotomia mea. Îmi deschideți pieptul și umblați pe dinăuntru prin mine. Umblați ușor, rogu-vă, că mă doare. Nu atingeți, nu zgămîiați, nu etichetați. Nu parcați pe aortă, nu scuipați. Nu vă urcați încălțați cu cizmele pline de noroi. Mulțumesc.
Abonează-te
Notificare pentru
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Florin
27 noiembrie 2015 11:25

Ca sa o citez pe Betty White (desi nu sunt sigur ca ea a spus asa ceva) „“Why do people say „grow some balls”? Balls are weak and sensitive. If you wanna be tough, grow a vagina. Those things can take a pounding.” … Acele organe sunt foarte sensibilie si te pun la pamant daca esti lovit in ele. Si cu toate astea le vedem ca un organ al tariei ?

ieseanca
ieseanca
28 noiembrie 2015 05:46

si mie-mi place coperta. sint curioasa ce-i inaintru. succes la brasov! te asteptam la Iasi.