cîteva zile mai tîrziu

2

 

De cînd a apărut cartea cea nouă, sunt încontinuu întrebată: deci, cum merge?, ce spune lumea?, ce reacții ai?

Am astfel de reacții:

 

Și mai sunt unele, foarte viscerale, foarte personale, fiindcă am construit în cartea asta niște tipologii în care știam că se va regăsi foarte multă lume. Pe alea le păstrez pentru mine. Am vrut să scriu o carte despre oameni care nu se salvează, doar se agață unii de alții, fiindcă aici, în lumea din afara cărților, așa se întîmplă. Dacă sunteți în căutarea unor soluții, nu le veți găsi în cartea asta, unde e doar poveste. Dar sper să găsiți o poveste care să vă atingă.

Cartea se poate comanda de aici. 

Iată și programul meu de lansări din perioada următoare:

5 noiembrie, Cluj, evenimentul aici.

6 noiembrie, Iași, detaliile o să apară zilele astea, mîine cel mai probabil, stați cu ochii pe pagina mea de FB și pe Instagram.

13 noiembrie Oradea, evenimentul aici.

14 noiembrie Timișoara, evenimentul aici.

23 noiembrie, București, Gaudeamus, ora 17, standul editurii Herg Benet.

La Brașov, la început de decembrie, va mai fi o întîlnire cu cititorii, la Șt. O. Iosif.

Vor mai fi și alte lansări, cu siguranță, pe măsură ce aflu le voi și anunța, dar deocamdată doar acestea sunt programate. Vă aștept cu drag, sper să ne întîlnim în orașele voastre și să povestim împreună, așa cum ne-am obișnuit.

Fotografia din cover este o captură de pe Instagram-ul unei cititoare, care m-a făcut să mă simt cel mai norocos om alive. Mulțumesc tuturor celor care citesc, le place și dau mai departe, e cea mai mare bucurie pe care o pot face unui om care scrie.

Abonează-te
Notificare pentru
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Monica V
Monica V
24 noiembrie 2019 09:44

Femeie frumoasa si talentata, indraznesc sa iti scriu si sa te intreb direct: unde si cum pot comanda TOATE cartile tale, cu livrare in Germania?