anunț umanitar în beneficiul meu

23

Întrerupem discursul liric al pizdei nesigure sau, dimpotrivă, discursul nesigur al pizdei lirice cu un anunţ umanitar. Haide dragă, că e Crăciunul, trebuie să fim generoşi. Nu, nu am nicio boală incurabilă, sunt sănătoasă beton. Nu vă cer nici bani ca să stau acasă şi să scriu, deşi n-ar strica. De fapt, nu e deloc despre bani, aşa că lasaţi cardurile jos, nu v-am zis că banii nu mă impresionează?

Cum sunt o femeie complet imprevizibilă şi nebună, m-am gândit să testez fidelitatea şi abnegaţia fanilor. Acum, vorba lui Quentin, sper că v-am captat atenţia.

Ieri dimineaţă, în uşa liftului, parfumată şi superbă, m-a izbit. Păi eu sunt femeie să rânească atît? Că şi Cenuşăreasa a cenuşărit ce a cenuşărit, după care a păţit prinţ şi nu a mai cenuşărit niciodată, ba chiar a făcut terapie ca să uite că a ales bobi din cenuşă în copilărie. Acum, eu personal nu cred în prinţi şi nu dau doi bani pe ei. Sunt toţi nişte ştorfi, nişte tîrfi, nişte paraşuţi, baragladini, cordeluţi şi nişte rapanduli. Nişte praştii şi haimanale.(nu, invectivele astea nu sunt defective de masculin!) Eu am observat de mică: al naibii Făt Frumos era unul singur, numai ele se succedau, tîc, tîc, ca stîlpii pe marginea drumului. Cât dormea Rapunzel, ăsta îşi lua limba în gură cu Cosînzeana, apoi alerga uşor să nu o trezească pe Albăcazăpada, să facă un pic de amor cu Zâna Zorilor, iar cît dormea şi aia în leagăn, se ocupa de Cenuşăreasa şi tot aşa. (bine, trebuie să fim cinstiţi şi să spunem adevărul, că şi ele dormeau cam mult, avea şi el un pic de dreptate) Carevasăzică, eu prinţ nu am cum să păţesc şi în plus dorm puţin, deci nu am cum să mă scot în felul ăsta şi să mă trezesc peste noapte cu jeep la scară, gentuţă Prada şi menajeră. Ioi şi ce nevoie am de o menajeră! Vi-ta-lă! Vă întreb de la obraz: EU sunt femeie să rînească atît?

Cea mai fericită am fost acum cîţiva ani cînd, vreme de 6 luni, am fost o doamnă cu menajeri. Că erau doi, doamna venea cu soţul şi mă menajau împreună. Pfee şi ce bine mă menajau. M-am simţit cea mai menajată din viaţa mea de femeie obsedată de curăţenie. Nu mai făceam nimic. Tanti şi cu nenea veneau de două ori pe săptămînă, tanti făcea curat şi la o farmacie, deci era pe gustul meu absolut, un cusur nu i-am găsit. Plus că îmi şi călca tot, pînă şi ciorapii. Apoi nu am mai avut bani şi am reluat munca de jos, zilnică şi silnică.
Acum se apropie Crăciunul, îmi suflă în ceafă, mă tot uit peste umăr, vine, nu încetineşte. Şi eu nu am când să îmi fac curăţenie generală, vai, vai! Şi nici în mizerie nu pot trăi, că mor! Şi aşa ajungem unde vreau eu. Adică, la ajutorul umanitar. Dacă puneţi mînă de la mînă, fan de la fan, eu zic că fără prea mare efort curăţăm casa aia! Zău, nu vă sfiiţi! Îndesaţi-vă, oferta e limitată şi avantajoasă. Facem liste, dăm puţin, să ajungă la toată lumea. Care aveţi pile sau şpagă, plusaţi.
sau, dacă nu, putem face aşa. –click aici, ca să vezi cum.

23
Lasă un mesaj

avatar
13 Discuții
10 Răspunsuri la discuții
0 Urmăritori
 
Comentariul cu cele mai multe reacții
Cele mai fierbinți discuții

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Abonează-te  
cele mai noi cele mai vechi cu cele mai multe voturi
Notificare pentru
A
Utilizator
A

WOW….You’re the beauty and you had awaken and unleashed the sleeping beast. Just wait and see…

curly
Utilizator
curly

acu’ sa te tii cati amatori or sa-si ofere serviciile 🙂

Dan
Utilizator
Dan

Mai frate, chiar sa nu-ti vina sa crezi!!! La un asa hal de anunt eu imi inchipuiam romanul saritor… Sauuu se gandeste romanul nostru ca nu e treaba de amatori pe aici…Si na…Mai bine lasi pe cineva care stie ce face. 🙂

CalinC
Utilizator
CalinC

cre’ca toti romanii au problema asta, d’aia nu se-nghesuie nime’. vino si tu cu anuntu’ in 23 august, poate- poate… acum, poate doar cu un barter vei avea succes.

A
Utilizator
A

Ce e clar? Ca mie nu imi e clar….:d

A
Utilizator
A

aha…si, daca nu iti e cu banat, ce credeai? :blink

CalinC
Utilizator
CalinC

ti-l curatenie p’al tau, daca mi-l curatenie p’al meu. poate daca schimbam peisaju’ e mucho interesando.

RAIDER
Utilizator

asta i vrajeala. Si fata imparatului combina la baiatu` lu` Ros Imparat, Verde Imparat, Bleu Imparat, care la randu` lor stricau carburant si piese de schimb la cal, umbland dupa tot felu` de zarzavaturi din gradina Zmeului sau alte chestii cu valoare materiala, aflate in palatele a diverse entitati cu multi dinti si scuipatoare de foc. Alba ca Zapada vrei sa zici ca statea in formol cu 7 masculi in casa? Sa fim seriosi, statea in padure, baterii de vibrator din parti. Cum naiba isi rezolva femeia aia hormonii? Chestie de bun simt, zic io. Pe de alta parte, la… Citește mai mult

Bogdan Fottescu
Utilizator
Bogdan Fottescu

Acu’c-a trecut Craciunul, zi-ne si noua, aia cu reclama la votca ti-au platit promo-ul asta super inspirat, macar cat sa-i poti plati de aia 2 de-ti faceau curat? 😉

Mihai
Utilizator
Mihai

of , of of ….de fapt trebuia sa ma abtin sa comentez la textul asta, insa pot sa zic doar atat: daca nu eram insurat ,acum eram spre Brasov , in pasul Oituz.(cu toate ustensilele de curatenie , desigur)
OK , stiu ca mi-ai fi spus ca textul a fost o gluma , un fel de haz de necaz , dar macar as fi avut sanse (dupa atata drum) sa bem o cafea impreuna 😀

Mihai
Utilizator
Mihai

Draga Petra , m-ai face fericit , insa la partea cu spoveditul … 😀 nu-mi inchipui cum as putea spovedi pe cineva mai inteligent ca mine.
insa mi-ar face mare placere sa te ascult vorbind, probabil as trage de cafeaua aia mult timp .
mult timp si dupa ce vei fi plecat 🙂

andree
Utilizator
andree

„Spectacolul unei femei vesele întrece în vulgaritate vulgaritatea însăşi, este o cale de purificare egală extazului – cu condiţia să fie suferinţă.
Să nu uităm că există în lumea asta pumni, strigăte, palme, marşuri, sport, femei, vulgaritate, cu ajutorul cărora înfrângem temporar tristeţea.”

Mihaela
Utilizator
Mihaela

Stiu ca am ratat ocazia, dar, ca o obsedata de curatenie ce ma aflu(cu menajera intre timp) si inca tinand minte ce greu era fara ajutor , ma ofer sa ajut!

O admiratoare
Utilizator
O admiratoare

:)) haha. te menajez cu drag, desi nu prea e cazul.

savuroasa postare! dupa ea, cred ca nimeni nu mai vrea sa se faca pompier sau cosmonaut. :))

– ce vrei sa te faci, cand vei fi mare?
– menajerul Petronelei.