toarnă-ți cărți în cap! #NiceBooksChallenge

14

Iulian Tănase a inițiat o campanie foarte mișto, #NiceBooksChallenge : „Toarnă-ți cărți în cap!“. Un happening care vine ca o reabilitare a icebucketului care la noi, în România, a intrat în zona de kitsch și derizoriu. Și care vrea să spună că o să donez 6 exemplare din cartea mea cui o să dorească, vă înscrieți aici, pe pagina de facebook a blogului sau pe pagina mea de facebook și, dacă sunteți mai mulți, voi trage la sorți și apoi expedia exemplarele, cu semnătură, dedicație și tot Dumnezeul. Am ales să îmi torn în cap poezie, vedeți în clip de ce. And the nominees are: Radu Vancu, Mihail Vakulovski și Liviu Antonesei. Care pot dona cîte exemplare au și vor din orice titlu al lor, dacă acceptă provocarea. Vă aștept cu înscrierile pentru donații.

PS: cultura doare!

14
Lasă un mesaj

avatar
12 Discuții
2 Răspunsuri la discuții
0 Urmăritori
 
Comentariul cu cele mai multe reacții
Cele mai fierbinți discuții

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Abonează-te  
cele mai noi cele mai vechi cu cele mai multe voturi
Notificare pentru
Dana
Utilizator
Dana

accept provocarea, mi-ar face bine o carte de-a ta, donez cateva titluri din biblioteca, nu am ales inca, dar revin:)

Lara
Utilizator
Lara

Si eu vreau cartea ta cu semnatura, dedicatie si tot Dumnezeul. Si vreau sa si platesc pentru ea iar exemplarul donabil sa il poti darui altcuiva.

Piersing
Utilizator
Piersing

Accept provocarea!

valentina
Utilizator
valentina

si eu… Particip, dar si donez!

ORSI
Utilizator
ORSI

Doresc! Cu semnatura,cu dedicatie, cu Dumnezeu, cu ce o mai fi 🙂

oceanograful
Utilizator
oceanograful

misto pantaloni 🙂

Silvia
Utilizator
Silvia

Maifatamai, imi doresc cartea ta!

Oana
Utilizator
Oana

Am vizionat clipul pe youtube impreuna cu baiatul meu de 5 ani care tare s-a distrat si a spus ca este foarte amuzant. Cand l-am intrebat ce sa scriu a spus ce vrei tu, iar apoi a spus gandeste-te tot referitor la ce sa scriu (l-am intrebat a doua oara, explicandu-i ca pot castiga o carte) iar el a spus tot asa: ce vrei tu… iar eu vreau cartea!
Cu mult drag,
Oana Barbu

Andrada
Utilizator
Andrada

Vreau și eu cartea! Mi se pare foarte ingenios. Am 17 ani și observ cum prietenii mei (marea majoritate), mă eticheteaza doar pentru că prefer cititul în locul clubului! Respect!

3.14...
Utilizator
3.14...

Cred ca-s cunostinte nu prieteni…

ilie
Utilizator
ilie

in mod normal daram muntii daca trebuie, dar azi nu,nu……s-a intamplat sa nu pot ..am stat si doar mi-am observat neputinta ..si dorul de… sa mi se umezeasca ochii de revederea celor dragi.Am citit postarile tale pana in martie …..si am ramas uimit cate comentarii pot sa fie la un subiect despre sex ….normal altfel atat de normal ca ne pricepem toti sa scriem ,ce naiba mai este atat de normal ca sa scriem toti ,exista cate o usa la care se inghesuie toata lumea ….si sant atatea usi la care nu este coada ,nu este televiziune,nu este nimeni ….poate… Citește mai mult

O admiratoare
Utilizator
O admiratoare

iar incultura parca doare mai tare :))