show must go on

8

Fiindcă viața chiar merge înainte, oricît de impietate îmi pare asta mie sau ție, evenimentele mă împing de la spate și trebuie să le anunț.

Așadar, la Tîrgul de Carte, sîmbătă, 21 noiembrie, de la ora 15.00, lansez efectul perversla standul Herg-Benet. Nu știu ce să spun despre cartea asta. Am zis deja că e o carte îngrozitoare. O carte despre singurătate și încă alte cîteva chestii oribile. O carte care a țîșnit irepresibil fără ca eu să o fi cerut sau așteptat. O carte din care nu se poate citi aici, pe blog, fiindcă a fost scrisă rotund, în jurul unor teme și laitmotive.  Am încadrat doar cîteva poeme scrise dinainte, 3-4. O carte care are o copertă frumoasă. O carte dureroasă.

Tot atunci, fortuit – căci habar nu aveam la ora la care teatrul a programat asta că eu voi publica această carte – se va juca, în sfîrșit, piesa mea de teatru la București. Așadar, tot sîmbătă, 21 noiembrie,  de la orele 17.00 și 19.30, la Teatrul de Artă, se joacă Împreună. Locurile sunt foarte puține, 80 de spectacol, așa că, dacă vreți să-l vedeți, faceți rezervări: tel: 0752 228 081  și tel: 0725 112 225. (Nu, nu sunt numerele mele de telefon, sunt cele ale teatrului Andrei Mureșanu din Sfîntu Gheorghe.)

Voi fi și eu prin sală.

Ne vedem pe ici, pe colo, presupun. Dacă nu mă ucide gripa asta înainte.

8
Lasă un mesaj

avatar
4 Discuții
4 Răspunsuri la discuții
0 Urmăritori
 
Comentariul cu cele mai multe reacții
Cele mai fierbinți discuții

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Abonează-te  
cele mai noi cele mai vechi cu cele mai multe voturi
Notificare pentru
Doris
Utilizator

Abia astept sa cumpar si eu cartea. M-au cucerit iremediabil versurile de pe coperta 4.

Adrian
Utilizator
Adrian

…și unde pot achiziționa cartea?

Amalia
Utilizator
Amalia

Abia astept sa vad piesa!
Am sunat pentru a rezerva 2 locuri pentru ora 19.30, am fost „corectată ” spunându-mi-se ca spectacolul este la ora 19.00.
Ai idee de ce nu apare in programul de pe site ul Teatrului?

Laur
Utilizator
Laur

…astept cartea, imi doresc sa vad piesa de teatru, vreau si un autograf sau doua…din pacate, toate astea vor avea alt timp…nu sambata…dicstractie placuta!