scurt, despre cum mă duc să mă lansez la mare

15

Va fi un articol mai scurt decît titlul. Am zis să las și aici scris, că poate nu toată lumea e pă febe. Precum se lansează o floare în apa din glastră, așa mă voi lansa de Florii la mare. Duminică, ora 15.00, pe Ferdinand 32, la Barissimo, alături de Enache Tușa, Bogdan Papacostea și (cu puțin noroc) tot familionul, că ne atrage pe toți marea de parcă ar fi vrăjită. Sau noi vrăjiți de ea.

Citim din „cea mai bună cartea din 2016, topul cititorilor”, cum a fost desemnată de bookaholic (de-a naibii am pus asta, să fie clar), rîdem, povestim, sunt într-o formă de zile mari, zău, nu e de ratat, zic orice dacă mă întrebați.

Voi, din Constanța, vă rog eu, faceți-mi rost de puțin soare, nu cer nimic mai mult.

Să ne vedem sănătoși, frumoși și voioși.

Eventul, aicișa.

PS: era să fiu și la București săptămîna asta, dar am pățit un groaznic de tip organizatoric și s-a amînat după Paște. Și tot după voi merge la Iași, Cluj, Chișinău și cine mai știe?

Abonează-te
Notificare pentru
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Oana
Oana
3 aprilie 2017 17:32

La Tg Mures ;). Ar fi super!

eva
eva
4 aprilie 2017 16:55

succesuri nemasurabile!
si cartea, cartea o cumparam de pe net?

eva
eva
5 aprilie 2017 14:00
Reply to  eva

multam, gasit, comandat

Geo
Geo
5 aprilie 2017 22:14

Daca nu cer prea mult si ai timp,imi poti da te rog,niste nume de scriitori/filozofi si operele lor care ti-au schimbat modul de gandire,perspectiva asupra vietii? L-am retinut pe Borges doar:)Multumesc!
Ps: cand ai timp,nu-i musai azi,maine:)

Raj
Raj
10 aprilie 2017 18:09

Candu-i lansarea, care dumineca, de Paste or, dumineca depe data de 9 ?

Raj
Raj
12 aprilie 2017 08:41

Ne intalneam si noi la o mastica.

Raj
Raj
12 aprilie 2017 18:48

Dar Io ? As fi avut ocazia sa vaz cum vi se increteste nasucu cand radeti, ca v-as fi facut sa radeti, ca io is panarama, diliu, cretinel, sandi-bel, trasnit cu leuca in cap si-n viata reala, nu numa pa blogu dv. Ar fi fost o acolada de 300 de m. dela autostrada. Ramane pi data viitoare. Sarumana si umbra !

Raj
Raj
12 aprilie 2017 18:53

Dar sa ma sunati cu 5 minute inainte, pentru ca sami sterg mucii, ca dna Ana ma prins cu muci. Bine, sa facut ca nu observa, dar orsicat, nui frumos. Io cand is racit, imi trag mucii din calcaie, nu din sinusuri ca toata lumea. Iar a trecut Smiley pe la poarta mea si ma intrebat daca is nebun. Ala nare alta treaba ?