Orbi în Brașov, București, Londra și Dublin

1

E un început de an foarte aglomerat pentru mine, însă bucuria mea e atît de mare încît oboseala devine complet secundară. Niște magneziu și trece.  Am evenimente care se țin lanț, unele în țară, altele în afară,  zici că sunt vreo formație în turneu, nu altceva, așa că am zis să le grupez aici pentru cei ce sunt interesați și vor să ne cunoaștem, să povestim. Niciunul dintre evenimente nu va fi genul simandicos, așa că vă aștept cu drag la taclale pe marginea Orbi-lor. Vom fi Orbi peste tot, Orbi la munte și la mare, Orbi în țară și în străinătate, ce mai…

Așadar, în cadrul campaniei autorul lunii inițiată de Libris, vom avea o întîlnire pe 26 ianuarie, la Șt. O Iosif, la ora 18.00. Evenimentul de facebook e aici. E ziua copilului meu mic, însă voi fi acolo să discutăm despre carte, fiindcă era un eveniment fix și nu s-a putut muta.

Între timp, dacă tot vorbim despre campania Libris, am tot semnat muuulte sute de cărți, vă reamintesc că pînă la finalul lunii puteți cumpăra toate cărțile mele, inclusiv Orbi, cu reducere și autograf, de aici.

Miercuri, pe 31 ianuarie, de la ora 19.00, ne vedem în București, la Cărturești Carusel.  Așa cum am promis, facem și o lansare așezată, nu cum se întîmplă la tîrg. Acolo vor fi alături de mine scriitoarea și prietena mea Ana Barton, dar și terapeuta Erna Constantin, alături de care vom povesti pe îndelete despre roman, despre relații toxice și orice ne va trece prin cap, că de aia ne întîlnim. Eventul de facebook e aici, vă aștept ca și cînd. Dacă ați citit deja cartea, sunteți la fel de bineveniți.

Iar imediat după asta, mă sui în avion, cu cățel, cu purcel, și purcel, pardon, purced către UK, la invitația Romanians love books, care au organizat o preafrumoasă lansare la Londra, sîmbătă, 3 februarie, orele 13 – 15.30, la Wembley Library, Brent Civic Centre, moderată de Floria Teleman, ce îl va avea ca invitat pe Sorin Ciociu. Ce să zic, e prima oară că merg la Londra, iar faptul că merg pentru un așa motiv mă bucură foarte tare. Așadar, dacă sunteți la Londra sau prin preajmă, ne vedem pe 3 februarie, cu cărți și purcei, cum am zis. Fie, și pisici, dacă nu le puteți lăsa acasă.

Evenimentul de facebook, aici.

Iar pe 4 dimineață, zvrrrr la Dublin, pentru ca în aceeași după-amiază, cu sprijinul Organizației Romanians in Ireland, să ne vedem la ora 16.00, în Teachers Club, 36 Parnell sq West, D1. Vom citi, povesti, ne vom cunoaște. Vor fi și cărți și aici, bineînțeles. Invitata mea de la Dublin este actrița Irina Piloș. Dacă sunteți în zonă, tare m-aș bucura să vă întîlnesc. Evenimentul de facebook, aici.

Va fi o săptămînă foarte plină în Regatul Unit, cu familia, cu prieteni și cu lansări, abia aștept și abia vă aștept.

Abonează-te
Notificare pentru
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mihaela S
Mihaela S
21 ianuarie 2018 15:05

Bravo, Petronela!