o carte care rănește

7

Așa a spus George Bondor la lansarea de la Iași despre Orbi, că e o carte care rănește. Recitind o parte dintre mesajele și e-mailurile primite de la oameni, îmi dau seama că are dreptate, e o carte care rănește. Nu mi-am propus să mîngîi pe nimeni pe cap, nici pe personaje, nici pe cititori, asta e drept. Iarăși e drept că nu mă așteptam la reacții așa de violente sau de viscerale, plîns, anxietate, senzație de vomă, aruncat cu cartea de pămînt. Și nici la celelalte, la conștientizări, la decizii de a intra în terapie sau a reintra în terapie șamd. Și nici să se vîndă așa din primele două săptămîni nu mă așteptam. Am semnat deja spre 700 de exemplare, o parte le-am trimis eu, pe celelalte le-am semnat pentru libris.ro care mă cheamă aproape zilnic să reînnoiesc stocul de autografe, nu am avut niciodată febră la degete cum am acum, însă sunt foarte bucuroasă de tot ce vine înspre mine din partea asta, de multele ore petrecute cu cititorii la lansări (la Bacău am stat cinci ore și jumătate împreună, de exemplu). Am stabilit și celelalte lansări care urmează, București, 23 noiembrie, la ora 18.00, la Gaudeamus, standul Herg Benet, Oradea pe 7 decembrie, Cluj pe 8 decembrie și Bistrița pe 9. Detalii despre fiecare eveniment voi da curînd, cînd pun totul la punct, deocamdată știu doar că o iau pe mama și fug cu ea în țară, prima noastră excursie împreună. Sunt foarte, foarte bucuroasă, nu-mi încap în piele de bucurie, trebuie să mai comand cîțiva metri, piele jună, să fie elastică, să se întindă cît am nevoie. Las cîteva dintre mesajele primite, zilnic primesc multe, pe toate cu stomacul ghem, scrieți-mi, e foarte important pentru mine, e cel mai important, de fapt.

În continuare voi semna cărți pentru libris.ro, așa că puteți să o comandați de aici cu autograf și transport gratuit. O mai găsiți și pe hergbenet.ro, cu reducere de 10%. Și prin librării, ar cam trebui să fie peste tot deja. Aia de sus din poză sunt eu la a treia tură de autografe, mîine merg la a patra, o să îi pun să-mi plătească ortopedul.

Abonează-te
Notificare pentru
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
magda
magda
15 noiembrie 2017 15:44

Buna,
Te urmaresc online si te citesc ori de cate ori am ocazia! Ai fost la mare si am aflat prea tarziu, sa fi ajuns si eu la Barrissimo 🙁
Inca nu am comandat ,,Orbi„, dar citesc notificarile despre ea.
Azi am ,,rasfoit„online – ca tot ma ispitea si, ce sa vezi??? ,,GRIZONANT„!!!
Uff, este o banala litera scrisa gresit, DAR conteaza enorm.
Pentru ca e in cartea TA!
Am zis ca poate este doar in editia online… 😉
Daca vii in Constanta, voi cumpara atunci cartea.
Sper…

Aad
Aad
16 noiembrie 2017 03:35

Coperta e de nota 10! Un chip imbatranit care-si retine urletul. Urletul unui trup de femeie, coplesit… Genial si bizar.

Adrian Anghel
Adrian Anghel
30 noiembrie 2017 18:50

Mai este disponibila cartea? Am pus o comanda pe libris.ro (confirmata) pe data de 21.11. Inca nu au livrat cartile…

Gelu
Gelu
11 ianuarie 2018 13:37

Dragă Petronela, (Scuză-mi tonul familiar,dar pîă acum 2-3 ani, obișnuiam să te citesc zilnic pe blog și îmi ești tare dragă, ca un prieten bun.) Nu știu de ce toți îți laudă cartea. Eu am rămas cu un gust amar. Cartea ta este prea mică. Da, prima dată când am luat-o în mână am avut privirea unei ibovnice la prima întâlnire cu un bărbat inhibat. Doar atât e?-mi-am zis îmbufnat. No, mică, dar plină. Știam că scrii bine, dar mi-ai depășit orice așteptare. Trebuie să îți mărturiresc că te-am citit după ce am citit porcăria numită Fluturi. Nu îmi amintesc… Citește mai mult