niște chestii

17

Întrerupem programul cu două anunțuri importante (pentru mine). Ba chiar trei, dacă mă gîndesc bine.

Mai întîi, brașovenilor le spun că de azi a început tîrgul de carte de la Brașov, cu reduceri, titluri noi, lansări. La Brașov Business Park. Tot acolo voi fi și eu de găsit vineri, mîine adică, de la ora 18.00, la o întîlnire cu cititorii și o sesiune de autografe. Vom citi, vom povesti, vă aștept cu drag.

Iar vinerea următoare, la Clubul Țăranului Român, unde mi-e locul, cumarveni, editura unde am publicat cele două cărți împlinește cinci ani, motiv de petrecere și lectură cu 25 de scriitori. Printre care și umila dumneavoastră gazdă. Puteți citi pe afiș ce și cum, orice om cu drag de carte este așteptat să fie alături de noi.

Un alt anunț pe care îl fac în avanpremieră e că în luna aprilie voi suspenda lansările în țară, căci voi fi angrenată într-un alt proiect (mishteaux) care îmi va suge o lună din viețișoară. Voi fi peste tot și totuși nicăieri. Nu voi dispărea de tot, sper, dar nici prea multă vreme nu voi avea. Fiindcă trebuie să mănîncă și gura lu’ copiii mei ceva.

Dar în mai voi fi la Constanța și Iași, iar la final de iunie la Timișoara, căci am primit invitație, alături de Ana Barton, la festivalul de jazz de la Gărîna, drept care ni se vor organiza și două lansări.

În rest, vă doresc eclipsă plăcută, că mie mi-a sucit creierii. Sau doar dau vina pe astre pentru stările mele de iritare-oboseală-dureredecap-vaimamamea.

Articolul anteriorun weekend lung
Articolul următorun joc
Click-ul pe care îl dați e fierăstrăul cu care faceți sternotomia mea. Îmi deschideți pieptul și umblați pe dinăuntru prin mine. Umblați ușor, rogu-vă, că mă doare. Nu atingeți, nu zgămîiați, nu etichetați. Nu parcați pe aortă, nu scuipați. Nu vă urcați încălțați cu cizmele pline de noroi. Mulțumesc.
Abonează-te
Notificare pentru
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
iolanda
iolanda
19 martie 2015 10:31

In mai la Iasi. Ce cadou… Multumesc !

Laura Driha
19 martie 2015 10:43

Yay! Se face primavara si Constanta înflorește si cu „floarea de colț de la munte” – Petronela Rotar!
Te asteptam cu bucurie, om nemaipomenit de drag! Pe curand!

cc
cc
19 martie 2015 11:07

Petro drag,
Multumesc si mult noroc in toate. Eu fac tot posibilul sa ajung maine la 18.00 la Business Park. Barem sa fim doua vaimamamea. Asa m-as desprimavara.. credeam si speram ca dau de soare si caldura, taman venita de la Polul Nord. Daca nu reusesc, putem planui o cafea in centru pana pe 28 martie inclusiv? Tare m-as bucura.:)

alex
alex
19 martie 2015 11:14

la bucuresti cred ca ajung si eu. cand ma gandesc ca o sa fiu inconjurat de multe persoane pe care le am in lista de friends pe facebook, plus altele pe care le urmaresc, o sa ma simt ca in familie 🙂

Bookish Style
20 martie 2015 14:30

Acum ca ai pomenit de eclipsa imi dau seama ca probabil din cauza asta am fost atat de sucita si nervoasa zilele astea. Bine ca avem pe ce da vina 😀

ionela
ionela
20 martie 2015 23:53

Măcar repercursiunile dovedite științific de cercetători să le fi avut dacă pe luminăția sa eclipsa nu am vazut-o de norii de zăpadă de la Brașov. Chiar și așa, nu a mai trebuit să căutăm explicații pentru durerile de cap, stările de anxietate sau nervozitate pe care le-am avut fiecare 🙂 Eu am condus toată ziua, ceea ce m-a ajutat enorm in treaba asta cu eclipsa, dar sunt sigură că și dacă puteam să ajung la târgul de carte la ora 18:00 m-aș fi simțit extraordinar. Cât o fi Brașov-ul nostru de mare sa nu pot lua autograful ăla de la… Citește mai mult

Magda
21 martie 2015 06:24

Ce frumos!

Raj
Raj
21 martie 2015 19:45

Va intrerup postarie cu 1 anunt important pentru mine. Az dimi, cucosu soacramii ma atacat, tampitu dracu. Credea cai fut gainile. Creca din cauza de eclipsa sau din pricina programelor dela TV, caci soacramea are tv albnegru in tinda si cucosu mai da cateo raita pacolosa, caci soacramea mai lasa ceaoanu de mamaliga cu apa intransu , ca sa se desprinza mai usor coajea dela mamaliga. Iasm zis sa nu mai puie apa in el, ci lapte, ca asa imi place mie. Dupa ce se rastoarna maliga, se puie lapte. Ce bun e ! mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !

alex
alex
21 martie 2015 21:28
Reply to  Raj

raj, ataca-l si tu in farfurie 🙂

Raj
Raj
21 martie 2015 19:47

Dna Petronela, sarumana, nasucu si caldaramu Petzii Sfatului pe unde calcati ! Nu cercetatorii britanici is de vina. Coposu e de vina…

Raj
Raj
21 martie 2015 19:51

Io crez ca totusi eclipsa dauneaza totusi. Io is intro erectie continua, caci am treaba la fisc si am pus ochi pio codana dacolosa. Ei bine, cat a tinut eclipsu, nam avut erectie si nici directie, caci umblam aiurea pe olurile fiscului. Intr-1 tarziu, care sa dovedit a fi introdevreme, caci eclipsa a tinut putin, miam revenit, caci mam pedicat dio matura asezata strategic …

O admiratoare
O admiratoare
1 aprilie 2018 18:16

sper ca pana la urma ai avut si tu o eclipsa placuta…si nu doar eclipsa.

si bafta si la plimbarile tale de acum, ca multe le mai ai! 😀