Mafalda 2.0

27

Din categoria: ce-i lipsește chelului/tichie de mărgăritar, spre final de octombrie (mai exact pe 23) mă duc să mă fac de rahat la Conferința anului viitor. Cînd am fost invitată și am văzut cine sunt ceilalți vorbitori, m-am simțit onorată și am zis ok, încerc, dar acum am intrat în panică.

De curînd, Alex Zamfir, organizatorul conferinței, scria undeva că sunt invitate 40 de personalități, iar pe mine m-a umflat rîsul, căci singurul caz în care m-aș putea numi personalitate ar fi cel de diagnostic psihiatric – personalitate de tip borderline, de exemplu, cum mi-a zis un… domn, odată, descoperind dintr-un articol pe internet ce nu au reușit psihiatrii mei.

Așa. Care e treaba cu Conferința anului viitor unde participă 39 de personalități și eu? Vreme de două zile, patruj de oameni din diverse domenii, (vedeți aici care, cu clicku’), vor vorbi cîte cinșpe minute și vor face previziuni despre anul viitor, în domeniile în care activează sau altele, după cum vrea mușchii fiecăruia. Dintre scriitori vor fi Teleșpan și Iulian Tănase. La final, publicul votează cele mai mișto trei discursuri, care apoi vor fi premiate. Anul trecut a cîștigat Codin Pop, tipul care face Robotzi, premiul întîi. Premiul doi a fost luat de Chris Simion care nu a făcut absolut nicio previziune, a vorbit doar despre ea și proiectele ei. Eu nu pot face nici asta fără să mă iau la mișto. Mă mai gîndisem că aș fi avut vreo șansă la vreun premiu în cazul în care aș fi avut țîțe mari. Dar nu am. Și am și trac de vorbit în public. Și nu mai zic, că acuș dezertez.

Nu spun despre ce o să vorbesc, na! Că se ia Teleșpan după mine.

Care aveți chef să veniți să ne vedeți, biletele se găsesc deja de vînzare. Da, e cu bilet de intrare, știu, nouă ne place să fie totul moca.

Sigur că aș avea nevoie de niște susținători.

Abonează-te
Notificare pentru
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

27 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Leea Alina
Leea Alina
10 octombrie 2014 10:04

Cred ca va fi o feerie! Regret tare ca nu pot veni. Dar, totul va fi bine, sunt convinsa! Si, desi sper si cred ca va fi si-un premiu, atentia, sufletul si admiratia le vei castiga mereu! Pentru ca esti particica din noi. Din noi toti! Sau e invers?!
Oricum, castigati suntem mereu noi, cei multi si iubitori de suflete frumoase.
Ca al tau, Petro!

Laura Driha
10 octombrie 2014 10:49

Pleci? Tocmai pe 23? Noi aniversam 4 ani de casatorie fix in ziua aia si dam o fuga la munte… Si ma gandeam ca te rapesc 10 minute macar la o cafea! Uff… uff! Ramane pentru cand ajungi la Constanta!
Stiu deja ca vei castiga tu discursul cu cel-mai-misto „al tau despre tine”! Sa imi aduci o ciocolata ca am previzionat asta! 🙂
Te imbratisez si succes! O sa fii minunata, ca mereu!

Laura Driha
14 octombrie 2014 11:27
Reply to  Petronela

Stau pana Dumnica, pe 26! Si cred ca chiar pe 25 fugim pana in Brasov sa vedem niste unchi! O sa fim la Bran cazati! Iti scriu pe Facebook cand ajungem in Brasov si poate ne potrivim!
Te pup cu drag!

Alex Zamfir
10 octombrie 2014 11:25

Frumos! Doar ca imi mentin afirmatia anterioara: am invitat 40 de personalitati romanesti. 😉

georgia
georgia
10 octombrie 2014 14:52

vad ca e 1 la 39.
1 e 1. gata, am previzionat.
o sa publici previziunile tale ?
ai zis ca nu spui nimic…na! dar chiar asa…nimic, nimic, no sneak peek? -:)

georgia
georgia
10 octombrie 2014 19:32
Reply to  Petronela

ma referam la tu si cei 39 de domni. ca vad ca restul vorbitorilor sunt din rasa cealalta. asta ti-ar lasa un pic de loc pentru o vorbulita. la un raport atat de echilibrat, ai avantaj din start. e ca si cand ai fi invitata de onoare. n-ar indrazni nimeni sa-ti ia coronita.

dar fie…concursul e concurs -:)

Sorinelu
10 octombrie 2014 16:06

Nu vad care-i problema, iesi la scena deschisa, zici pe mine ma scuzati sint borderline si, ca o pizda smechera cu state vechi, incepi sa reciti fara jena:
respir scriu maninc scriu expir scriu scriu scriu dorm scriu scriu… vedeti? Dupa care iti tragi respiratia si inchei cu: ia mai scriti si voi, ba, astia, ca eu ma duc sa expir… Si te duci la poarta raiului si repeti figura
🙂

Sorinelu
10 octombrie 2014 16:33

Ce previziune, pronostic curat. Cum e mai bine, sa te duci, sau sa ramii? Hihi, ramii pizda smechera, da’ du-te peste tot 🙂 Eu asa as face, da’ nu ma lasa priaprismu’ 🙂

Raj
Raj
10 octombrie 2014 20:17

Imi plac cartile din poza si tatuaju, dna Petronela. Imi mai trebue vio 2 metri liniari de carti in blibioteca. Nu conteaza de care ca shasha nu le citesc. Biblioteca e asezata strategic, se vede din drum .

Raj
Raj
10 octombrie 2014 20:19

Priapismu e atuncea cand tzucurelu sta batz tot timpu, dnu Sorinelu ? Io in tinerete eream intro vesnica erectie, numa la pizda mierea gandu, scuzati expresia…

Sorinelu
11 octombrie 2014 05:25
Reply to  Raj

Cre’ ca am confundat priaprismu’ cu onanismu’

Raj
Raj
10 octombrie 2014 20:22

Va urez succes cand votz duce sa va faceti de rahat la conferinta, dna Petronela ! Curaj, luativa inimandinti sio votca dubla !

Sorinelu
11 octombrie 2014 05:27
Reply to  Petronela

Pai, propunez’ mai des 🙂

Raj
Raj
11 octombrie 2014 19:00

Dnu Sorinelu, daca as avea bani la cate onanisme am comis pe timpu satisfacerii serviciului cu militar, unde am ajuns pe cele mai inalte culmi, pana la gradu de caporal tr, nu ar mai fi trebuit io sa muncesc acuma…- Scuze de aceasta precizare, dna Petronella, daR A FOST ADEVARAT. Creca daia amiici imi spun ” ba laba trista, dai o votca ? „

Raj
Raj
11 octombrie 2014 19:02

In sfarsit, am scris corect amicii, cu doi de i

Raj
Raj
11 octombrie 2014 20:42

Votz face dv. de bafta, dna Petronela, dar io ma fac de cacat deabinelea…

Andra
Andra
27 octombrie 2014 21:11

Fataaaa, ia citeste iara postul asta si da-ti un jmaf peste ochi, in fata oglinzii.
Ai castigaaaaaaaaaaaaaaaaaat! 😀

Andra
Andra
28 octombrie 2014 17:11
Reply to  Petronela

Indeed, you did.

O admiratoare
O admiratoare
20 martie 2018 00:11

ai supravietuit, vad, si citisem pe undeva ca ai si castigat, deci iti faceai griji degeaba, moca adica. :))