alive la București

14

Și pentru că m-am hodinit destul, nu-i așa, o iau de la capăt cu plimbările, adică lansările. Minimum două pe lună mi-am propus, de m-or ține balamalele. Încep cu Bucureștiul, unde mă voi afla pe 7 februarie, la Librăria Bizantină, de la 14.30. Cine vrea să mă vadă, să mă pupe, să mă bată, să mă înjure, acolo voi fi sîmbătă, alături de invitații mei. Aici e evenimentul pe Facebook, feel free to join. Și fiți atenți la adresa librăriei, cică ar fi mai greu de găsit, dar nu mizați pe mie să vă spui unde, eu sunt o amărîtă de provinvială. În caz că o să apar coafată ciudat, cu pene și mărgele, nu vă spăierați, nu mi-am cherdut bulendrele, doar particip după la o petrecere cu temă anii 20-30.

Vă aștept cu interes și emoție.

Și v-aș invita, pe cei care ați citit vreuna din cărțile mele, în caz că v-a plăcut și credeți că merit un vot pentru cea mai bună carte românească a anului trecut, să votați aici, cu click, desigur.  Am cîte o carte la secţiunile poezie şi proză scurtă.

Mulțumesc din suflet!

Despre restul orașelor, vă pot spune doar că pentru Cluj cochetez cu data de 28 februarie, dar nu e nimic bătut în cuie deocamdată.

Articolul anteriortestul bolii
Articolul următorboleșnița
Click-ul pe care îl dați e fierăstrăul cu care faceți sternotomia mea. Îmi deschideți pieptul și umblați pe dinăuntru prin mine. Umblați ușor, rogu-vă, că mă doare. Nu atingeți, nu zgămîiați, nu etichetați. Nu parcați pe aortă, nu scuipați. Nu vă urcați încălțați cu cizmele pline de noroi. Mulțumesc.
Abonează-te
Notificare pentru
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
iolanda
iolanda
30 ianuarie 2015 12:24

Enjoy your time in Buchaerst ! :))

In Iasul cel uitat de lume, mai ajungi?

iolanda
iolanda
30 ianuarie 2015 12:52
Reply to  Petronela

vaaai draga mia! Mi-ai incantat ziua ! Hai odata! 😀

Raj
Raj
30 ianuarie 2015 15:35

Va tin balamalele, dna Petro, va tin, caci sunteti codana tanara si in + sunteti si dama bine. Va tzau si io pumnii la lansari.

Raj
Raj
30 ianuarie 2015 15:49

Reacu sa le ia pe librariile astea, ca de doi ani, in locul unde a Functionat Magaru Tavalit, o carciuma respectabila, acuma functioneaza o librarie. Mereu uit ca-i librarie si cer din prag o bere repede. Intr-o zi am intrat cam afumat si i-am tras libraresei o palma la cur, ca noi asa obisnuiam sa procedam cu Maria carciumareasa. Intr-o zi am uitat s-o pleznesc peste buci si s-a posomorat, m-a intrebat ce am, de ce sunt suparat… Cel mai misto ma simt la Cateaua Lesinata, ca iti da alune gratuit si carciumareasa poarta ie si colanti, dar mult mai… Citește mai mult

Raj
Raj
30 ianuarie 2015 17:11

Aveti 2 alunite, dna Petronela, una pe gat, cealanta pe pomete. Tre sa vaz ce defecte va mai gasesc…

Diana Andrei
Diana Andrei
30 ianuarie 2015 18:22

Abia aștept lansarea deși deja ți-am citit deja cărțile. Am și votat. Mult succes!

Diana Andrei
Diana Andrei
30 ianuarie 2015 18:24

(am scris prostii, aveam emoții, e prima dată când postez un comentariu, of…)

unul din tre
unul din tre
1 februarie 2015 23:03
Reply to  Diana Andrei

doamna diana, unui om oarecare i ati adus zambet
cald 🙂
luati partea buna din mica sonticaiala
sa fiti fericita max 🙂

Ella
Ella
31 ianuarie 2015 00:34

Ne bucura mult ca esti activa si alaturi de noi cetitorii, asa cum iti sade tie, bine. In preajma Pastelui, cine stie, poate ne faci vreo surpriza si lansezi iarasi vreo prospatura. Oricum suntem cu ochii pe tine 😉

O admiratoare
O admiratoare
23 martie 2018 14:53

Petro in stilul anilor 20-30? Ar trebui sa fie interesant. O margea cu bigudiuri! 😀

Au iesit pana la urma? Cele mai misto carti ale anului. Sau s-a votat cam ca in politica?