(hani,)

14

pot fi beată de tine și demențial de trează totuși. îți pot simți fiecare mișcare înăuntrul meu și pot prevedea, în același timp, sfîrșitul în fiecare detaliu intim. există viață după mine. e o afirmație. una zdravănă și irefutabilă, ca posteriorul Aliciei Keys.

sunt sfîrșituri cinematografice, hani. finaluri dramatice. niciodată ei, totdeauna ea. știai că dacă pui inserturi de două frame-uri, ochiul nu percepe, dar creierul da? ea, hani, e insertul de doar două frame-uri.
fiecare început e doar continuarea firească a unui alt final, nu-i așa?
lasă asta acum și strînge-mă doar. mai aproape. așa. strîngerile de azi sunt respingerile de mîine sau poate doar refuzurile de ieri. sunt proastă, azi, hani, lasă asta acum și continuă. se face dimineață și nu vreau să mă trezesc de tine de tot.

 

(acest text face parte din volumul O să mă știi de undeva)

Abonează-te
Notificare pentru
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bogdan Fottescu
Bogdan Fottescu
17 ianuarie 2014 01:56

Sa reusesti sa asterni in cuvinte astfel de stari si de senzatii extrem de fine si de intime, din adancul egoului tau…si sa ne facem sa le si atingem aproape…fenomenal! Multumesc…

Nick
Nick
24 martie 2014 23:02

of, si asta ii scrii tu unui copil mare, care se joaca cu masinute radiocomandate…

Nick
Nick
25 martie 2014 17:15
Reply to  Petronela

pai ai zis ca asa sunt toti barbatii. ca ceva e in neregula cu creierul lor, care nu se maturizeaza la fel ca al femeilor. iar pe domnul cu pricina il dadusei ca exemplu care sa intareasca regula…

Nick
Nick
25 martie 2014 21:04
Reply to  Petronela

Uf, mi-ai luat o piatra de pe inima 🙂

Ioan
Ioan
5 iulie 2014 18:50

Cred ca Petronela se juca cu cuvintele… e jucausa ca orice femeie libera s independenta „Like” 🙂 Si e si bruneta…

Ioan
Ioan
5 iulie 2014 18:52

Imi place poza… e sugestiva…

diana
diana
27 octombrie 2014 00:07

Nu am vorbe sofisticate la mine, dar ador ceea ce scrii. De cate ori citesc, ma trezesc cu gandul in alta lume sau cu un zambet de tampa pe fata. Traiesc fiecare poveste, ma regasesc in unele din ele. Este un deliciu. Nu citesc periodic, recunosc, dar cand imi fac timp, iau la rand toate postarile necitite si nu ma pot opri, dupa ce le termin, mai caut sa nu imi fi scapat vreuna. Iti urez succes in toate activitatile intreprinse!

yk yka
yk yka
13 februarie 2015 14:15

Ce sa zic… ma rascolesc scrierile tale de parca eu traiesc un timp real ceea ce tu descrii in cuvinte. Asta si trebuie, nu-i asa? :*

Ionut
Ionut
6 aprilie 2015 23:13

Draga Petronela, îmi permit deja acest atat de intim cuvânt „draga” deoarece crede-ma pe cuvânt te-am descoperit acum 3 ore si jumătate cred si nu ma mai satur de savurat cele scrise de tine pe acest „blog de emotii” cum foarte bine mentiona un alt cititor de-al tau. Scrii nemaipomenit de frumos, ireal chiar. Tine-o tot asa, iti doresc tot binele din lume.

O admiratoare
O admiratoare
26 februarie 2018 22:16

ma induioseaza grav cum spui „hani”