Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

România mea. La trecutu-ți mare, care viitor?

11 octombrie 2018 @ 17:30 - 20:00

100Lei

Petronela Rotar s-a născut în 1977 la Brașov, unde a trăit până acum toată viața. A fost jurnalist vreme de 18 ani la mai multe stații locale ale celor mai importante televiziuni, are doi copii și o istorie personală zbuciumată pe care a fructificat-o literar într-o parte dintre cărțile ei.

A publicat toate cinci cărți ale sale la editura Herg Benet. Prima carte, de poezie, „O să mă știi de undeva” a fost publicată în 2014, iar pînă acum s-a vândut în multe mii de exemplare, devenind singurul bestseller de poezie în România post decembristă. În 2017 a fost publicată a doua ediție a cărții, revizuită, adăugită și cu ilustrații semnate de artista Corina Drăgan.

Au urmat cartea de proză scurtă „Alive”, tot în 2014, desemnată de cititori cea mai bună carte a anului 2014 pe site-ul Bookaholic și un nou volum de poezie, „Efectul pervers”, în 2015. În 2016, a apărut „Sfîrșitul nopții”, o colecție de 19 povestiri scurte, care a cîștigat din nou simpatia cititorilor și a devenit cea mai bună carte a anului 2016, pe același site.

În 2017, apare „Orbi”, primul roman al autoarei, carte ce devine în doar cîteva săptămâni best-seller și un adevărat fenomen, primul tiraj epuizându-se înainte de lansarea oficială.

Biletele pot fi achiziționate cu plata on-line aici:
http://www.eventim.ro/ro/bilete/11even-experiences-oradea-teatrul-de-stat-502786/event.html

Dacă doriți să achitați în numerar și să ridicați biletul de la sediul nostru vă rugăm să completați formularul de înscriere aici:
http://elevenevents.ro/inregistrare/oradea

* Biletul include acces la pauza de cafea și la cocktailul de după eveniment.

Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi alocate consolidării Fondului Științescu Oradea, program dezvoltat de Fundația Comunitară Oradea în parteneriat cu Romanian American Foundation, Federația Fundațiile Comunitare din România și cu sprijinul companiilor locale, prin care vor fi oferite şcolarilor bihoreni finanțări pentru proiecte din domeniul STEM (științe, tehnologie, inginerie, matematică), cu scopul de a stimula pasiunea tinerilor pentru științe.

Detalii

Data:
11 octombrie 2018
Timp:
17:30 - 20:00
Preţ:
100Lei
Sit web:
http://www.eventim.ro/ro/bilete/11even-experiences-oradea-teatrul-de-stat-502786/event.html

Organizatori

Fundația Comunitară Oradea
11even experiences

Loc de întâlnire

Teatrul „Regina Maria”, Oradea
Piața Ferdinand I 4-6, Oradea
Oradea,Romania
+ Harta Google