Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

„Privind înăuntru” – Lansare Londra

4 mai @ 18:30 - 20:00

INTRARE GRATUITĂ

Autograph România și Editura Herg Benet vă invită sâmbătă, 4 mai, orele 17.30 – 20.00, la întâlnirea cu scriitoarea Petronela Rotar.

Întâlnirea are loc în sala de conferințe a Centrului St.Mary Abbots, Str. Vicarage Gate, Londra, W8 4HN. Locația este ușor accesibilă cu mijloacele de transport public (stațiile de metrou High Street Kensington sau Nothing Hill Gate). Autobuze: 27, 28, 52, 70, 328,452, stația Kensington Church Street/Holland Street.

La întâlnirea cu scriitoarea Petronela Rotar o vom avea alături pe Florentina Caras, apreciat Antrenor de dezvoltare personală (Personal Development Coach), care ne va prezenta, din perspectiva sa, cartea Privind înăuntru.

Moderatorul evenimentului este Floria Teleman.

Din biografia literară a scriitoarei, redăm prezentarea făcută de Editura Herg Benet:
„Petronela Rotar s-a născut în 1977 la Brașov, unde a trăit până acum toată viața. A fost jurnalist vreme de 18 ani la mai multe stații locale ale celor mai importante televiziuni, are doi copii și o istorie personală zbuciumată pe care a fructificat-o literar într-o parte dintre cărțile ei.

A publicat toate cinci cărți ale sale la editura Herg Benet. Prima carte, de poezie, O să mă știi de undeva a fost publicată în 2014, iar până acum s-a vândut în multe mii de exemplare, devenind singurul best seller de poezie în România post decembristă. În 2017 a fost publicată a doua ediție a cărții, revizuită, adăugită și cu ilustrații semnate de artista Corina Drăgan.

Au urmat cartea de proză scurtă Alive, tot în 2014, desemnată de cititori cea mai bună carte a anului 2014 pe site-ul Bookaholic și un nou volum de poezie, Efectul pervers, în 2015. În 2016, a apărut Sfîrșitul nopții, o colecție de 19 povestiri scurte, care a câștigat din nou simpatia cititorilor și a devenit cea mai bună carte a anului 2016, pe același site.
În 2017, apare Orbi, primul roman al autoarei, carte ce devine în doar câteva săptămâni best-seller și un adevărat fenomen, primul tiraj epuizându-se înainte de lansarea oficială.”
În 2018, apare, tot la Editura Herg Benet, un nou best-seller, volumul de povestiri psihologice Privind înăuntru.

Autograph Romania vă propune o întâlnire culturală interactivă, dinamică și prietenească, având-o în centrul atenției pe scriitoarea Petronela Rotar .

Sesiunea de autografe și socializare va avea loc într-o atmosferă relaxată și interactivă, veți putea face fotografii și vi se va oferi un pahar de prosecco.

Detalii

Data:
4 mai
Timp:
18:30 - 20:00
Preţ:
INTRARE GRATUITĂ

Organizator

Autograph Romania

Loc de întâlnire

St Mary Abbots Centre
Vicarage Gate, Kensington
London,W8 4HNUnited Kingdom
+ Harta Google