Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Întânire cu cititorii

17 ianuarie @ 18:30 - 21:00

INTRARE GRATUITĂ

Joi, 17 ianuarie, începând cu ora 18:30, Petronela Rotar și Ana Barton vin să stea la povești cu cititorii lor, în Librarium TNB (librăria din incinta Teatrului Național București) despre cele mai recente cărți – „Privind înăuntru” și „Nemuritorii de rând”, dar și despre cine sunt ele înainte să fie scriitoare. Vă așteptăm la o discuție despre feminitate și feminism, putere și vulnerabilitate, cărți și oamenii din spatele lor.

„O dată femeie. De două ori mamă. De trei ori soție. De șase ori scriitoare. Fost și actual client de terapie, viitor psiholog. Terapeut în formare. Om în formare, încă. Feministă. Vulnerabilă.” (Petronela Rotar)

„Acum 40 de ani, am învăţat să citesc. Viciul numărul unu. (…) Scriu în mod public de 25 de ani (…) 2014 este anul debutului meu literar, sigur, tardiv, dar am aşteptat să se coacă bine călimara. (…) Încerc să încep odată să învăţ să mă plictisesc (sic!). Lumea zice că e odihnitor.” (Ana Barton)

Despre autoare:

Petronela Rotar este printre cele mai bine vândute scriitoare din România, iar romanul „Orbi” a reprezentat o premieră pe piața editorială: a fost prima carte al cărei tiraj s-a epuizat încă de dinainte de lansarea oficială.

Ana Barton se bucură când vede oameni zâmbind citindu-i cărțile în stațiile de autobuz. Cea mai recentă carte a sa este romanul „Nemuritorii de rând“. Precedentele sunt un roman, „Jurământ de rătăcire”, și trei volume de proză scurtă: „Prospect de femeie”, „Mamifer” și „Pervazul lui Dumnezeu”.

Detalii

Data:
17 ianuarie
Timp:
18:30 - 21:00
Preţ:
INTRARE GRATUITĂ
Sit web:
https://www.facebook.com/events/532013020632173/

Organizator

Librarium TNB
Sit web:
https://www.facebook.com/librarium.tnb

Loc de întâlnire

Librarium TNB
Bulevardul Nicolae Bălcescu 2
București,030167România
+ Harta Google