Loading Evenimente

« Toate Evenimente

Femei de Afaceri cu Stil 2018 – Iași

8 decembrie @ 09:00 - 16:00

75Lei

Sâmbătă, 8 decembrie 2018, va avea loc a IX-a ediție Femei de Afaceri cu Stil, eveniment organizat de JCI IASI în sala Mozart din cadrul Palas Iași.

Ce îți aduce ediția de anul acesta?

• O sesiune de business networking 1 la 1
• Povești inspiraționale din zona de business
• Sfaturi pentru un echilibru dintre viața personală și profesionala
• Sfaturi pe partea de personal branding
• Emoție și cadrul perfect pentru a te relaxa, a socializa și a te conecta cu o comunitate frumoasă de femei de afaceri cu stil.

Speakeri:

𝐃𝐨𝐫𝐚-𝐀𝐧𝐜𝐚 𝐏𝐨𝐩𝐞𝐧𝐞𝐜𝐢𝐮 – key-note speaker a ocupat locul 46 în top 50 cele mai influente femei din România în 2017 și spune că „A fi femeie în business este foarte greu, dar nu imposibil. Sunt situaţii în care a fi femeie e în favoarea ta, dar ai obligaţia de a fi pe fază: este foarte greu să conduci o echipă preponderent masculină în lumea IT-ului.”
A absolvit Facultatea de Automatică şi Calculatoare, promoţia 1979 (top 10) și din ’91 până în ’99, a fost sales manager în cadrul distribuitorului Apple în România. În urmă cu 14 ani a lansat primul Apple Center din România şi din zona central-estică a Europei, la acea vreme MacGallery; din iunie 2006 MacGallery devine iStyle, Apple Premium Reseller. Este director general şi acţionar iStyle (Mac Gallery) din 1999.

Petronela Rotar s-a născut în 1977 la Brașov, unde a trăit pînă acum toată viața. A fost jurnalist vreme de 18 ani la mai multe stații locale ale celor mai importante televiziuni, are doi copii și o istorie personală zbuciumată pe care a fructificat-o literar într-o parte dintre cărțile ei. În prezent, studiază psihologia și urmează o formare de psihoterapie – psihodramă. A publicat cinci cărți, la editura Herg Benet. Prima carte, de poezie, O să mă știi de undeva a fost publicată în 2014 și reeditaă în 2017, revizuită, adăugită și cu ilustrații semnate de artista Corina Drăgan.
Au urmat cartea de proză scurtă Alive, tot în 2014, desemnată de cititori cea mai bună carte a anului 2014 pe site-ul Bookaholic și un nou volum de poezie, Efectul pervers, în 2015. În 2016, a apărut Sfîrșitul nopții, o colecție de 19 povestiri scurte, care a cîștigat din nou simpatia cititorilor și a devenit cea mai bună carte a anului 2016, pe același site. În 2017, a publicat primul său roman, Orbi, carte ce devine în doar cîteva săptămîni best-seller și un adevărat fenomen. În noiembrie 2018 va apărea volumul Privind înăuntru, care adună povești psihologice și terapeutice.

Paul Padurariu din pasiune pictează cu lumină. După ce a renunțat la a lucra în corporații a ales drumul către fotografie și din 2012 până în prezent se dedică trup, minte și suflet pentru aceasta. Fotografia a fost dragoste la primele cadre și ca orice dragoste adevarată, ea creste cu fiecare moment pe care îl imortalizează. Spune despre el că e un norocos pentru că are sansa sa vadă în fiecare zi zambete, lacrimi de fericire și povesti de dragoste. Visul său este să poat îndeplini dorinșa tuturor celor care i-au spus „Aș vrea ca momentul acesta să dureze pentru totdeauna”.

Despre eveniment:

Evenimentul Femei de Afaceri cu Stil, câștigător în 2014 și 2015 a premiului JCI Best Development Economic Program, își propune să contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri feminin și să creeze o comunitate dinamică de femei cu iniţiativă. În toți cei opt ani de organizare, evenimentul a reunit nume de referință din antreprenoriatul feminin din România, profesioniste din diverse arii, reprezentante care întruchipează conceptul de „femei de succes în România”.

Taxa de participare: 75 RON (10% va fi direcționat către o cauză socială)

Detalii

Data:
8 decembrie
Timp:
09:00 - 16:00
Preţ:
75Lei
Sit web:
http://bit.ly/2qkOvqv

Organizatori

Femei de afaceri cu Stil
JCI Iași

Loc de întâlnire

Palas Mall (Sala Mozart)
Strada Palas nr. 7A
Iași, România
+ Harta Google