o să mă știi de undeva, dar nu din Cimitir (ci de la Constanța, Cluj și Bookfest)

o să mă știi de undeva, dar nu din Cimitir (ci de la Constanța, Cluj și Bookfest)

De |2018-10-16T11:52:11+00:0023 mai, 2014|Categorii: lansări și alte evenimente|Etichete: , , |6 Comentarii

Destul cu lamentaţiile şi tristeţea, că avem treabă. Multă treabă. Iar pluralul nu e întîmplător.

Marţi sunt la malul cu mării cu cel mai bine vîndut autor al anului, cu însuşi Teleşpan, cel mai mişto gheu din partea asta de lume. Nu, nu o ardem romantic, nu s-a răzgîndit în privinţa femeilor, ci ne întîlnim cu cititorii la Constanţa, la librăria Cărtureşti din City Park Mall, la ora 18.30. O să fie fain, promit, nu o să am nici emoţii că mă face Teleşpan să rîd. Pentru cine a deschis internetul mai tîrziu (foooarte tîrziu, cel mai tîrziu), Teleşpan a scris o carte foarte mişto, iar eu am scris despre cartea lui aici (click, desigur). Pe vremea aia nu îl cunoşteam, între timp am remediat acest neajuns. Tot cu Teleşpan o să merg şi la Cluj, pe 5 iunie, Cărtureşti-ul din Iulius Mall, la ora 19.00, dar asta e hăhăăă, aşa că vom vorbi mai tîrziu despre.

 

Nici nu dăm bine gata publicul din Constanţa că fuguţa la Bucureşti, unde începe Bookfestul. Aici ar trebui să fac o paranteză şi să vă povestesc ce şmecherie mi se părea să fii la Bookfest, să ai o lansare la Bookfest, miez, nu răhăţel. Nu mai demult de anul trecut în noiembrie, cînd Tele îşi lansa Cimitirul la Bookfest, băleam şi mă gîndeam cît de tare, cît de imposibil de tare e. Anul ăsta sunt şi eu la Bookfest, sărumîna Moşule, te-ai ocupat, nu m-ai lăsat de capul meu şi în izbeliştea mea. Miercuri, în prima zi, că am ţinut să fac eveniment comun cu Ana, iar ea numai atunci putea. Aşadar, pe 28, la 18.45, ne vedem la standul Herg Benet, respectiv B22, în pavilionul C1.

Apoi va urma, desigur, Clujul, dar pînă atunci, braşovenii se vor întîlni cu Teleşpan şi cu mine în calitate de gazda lui la Braşov, pe 30 mai, la Şt. O Iosif. Deci treabă, nu glume şi rîsuri.

Ştiu, am promis Iaşi, nu îmi încalc promisiunea, dar va mai dura oleacă, nu mai am puteri şi resurse. Dar va fi înainte de sfîrşitul verii.

Şi de final, vă readuc în atenţie cel mai mişto interviu care mi s-a luat pînă acum, tot de către Teleşpan – dat naibii Teleşpan ăsta, să mor io. Aici e, de asemenea, click. 

Ah, şi desenul ăsta mişto, pentru afişul pentru Cluj, e realizat de Maria Zurbagiu.

Despre autor:

Click-ul pe care îl dați e fierăstrăul cu care faceți sternotomia mea. Îmi deschideți pieptul și umblați pe dinăuntru prin mine. Umblați ușor, rogu-vă, că mă doare. Nu atingeți, nu zgămîiați, nu etichetați. Nu parcați pe aortă, nu scuipați. Nu vă urcați încălțați cu cizmele pline de noroi. Mulțumesc.

6 Comentarii

 1. Anca 23 mai 2014 at 11:20 - Răspunde

  Măi, eu nu v-ajung nicăieri, dar am comandat-o online. De-abia aștept să-l savurez și pe Teleșpan.

  • Petronela 23 mai 2014 at 22:32

   e bine şi online. mulţumim. sper să îţi fie pe plac.

 2. Irina 23 mai 2014 at 22:19 - Răspunde

  pe 5 iunie in Cluj??? si nu va opriti la o cafea in Alba? acum ii scriu lui Teles sa l implor asta.
  mult succes!
  a-propos, despre blogul tau de la Telespan am aflat. iar dupa ce te am citit o parte si ti am studiat pozele, l am intrebat daca tu chiar asa bine arati cu doi copii mari, cu o varsta , cu experiente traite..toate intr un om asa frumos si la exterior? mi a confirmat gheul.
  afisul pt Cluj e f reusit, 2 in 1.

  • Petronela 23 mai 2014 at 22:31

   la o cafea ne putem opri, mă gîndesc…
   tare asta cu aşa bine arăt, în afară de vreo căteva poze profi, restul sunt făcute cu telefoane, complet nefotoşopate, nu vreau să par ceea ce nu sunt.
   mulţumesc de vorbele bune şi poate ne vedem la Alba, la o cafea.

 3. curly 26 mai 2014 at 20:14 - Răspunde

  desenul e co-lo-sal
  si sa dai din timp de stire cu ora pt 30

 4. O admiratoare 13 martie 2018 at 16:55 - Răspunde

  na, fain, inca un randevu ratat :)) de mine, ca in rest…
  un mare like la toate! 😀

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: