ne vedem la București, pe 5 mai

ne vedem la București, pe 5 mai

De |2017-08-14T12:58:01+00:0024 aprilie, 2017|Categorii: lansări și alte evenimente|Etichete: |4 Comentarii

De la tîrg încoace, de cînd a apărut Sfîrșitul nopții, trag de mine să ajung la București la o întîlnire de oameni, așezată, căci tare îmi displac lansările pe bandă de la tîrgurile de carte, îmbulzeala, transpirațiile, lipsa sunetului și toate cele. Și mă tot pregătesc de vreo două luni, ba m-au încurcat cei de la Biblioteca Națională, ba nu am putut eu, ba am amînat din motive care țin de weekend prelungit, cînd lumea fuge din oraș. Dar amu, nimică nu mă mai poate opri. Vineri, 5 mai, la Cărturești Verona, pe la 7 seara așa, ne vedem ochi în ochi, cine vrea una ca asta. Să stăm, să povestim, să mă întrebați ce vă trece prin minte, să vă citesc, practic ne facem de cap cum vrem noi, nu are cine să ne oprească, adulții nu au voie la întîlnirile astea.

afis-bucuresti-sf-noptii

Ăsta e afișul, ăsta e evenimentul, dați join dacă aveți chef. (Știu, iar poza asta, nu am ce face, bărbatu-meu e amorezat de ea, mi-e că o va folosi în toate afișele).

Atît am avut a vă zice, restul vă zic drept în față.

 

Despre autor:

Clickul pe care îl daţi e fierăstrăul cu care faceţi sternotomia mea. Îmi deschideţi pieptul şi umblaţi pe dinăuntru prin mine. Umblaţi uşor, rogu-vă, că mă doare. Nu atingeţi, nu zgămâiaţi, nu etichetaţi. Nu parcaţi pe aortă, nu scuipaţi. Nu vă urcaţi încălţaţi cu cizmele pline de noroi. Mulţumesc.

4 Comments

 1. Raj 28 aprilie 2017 at 08:45 - Răspunde

  Presupun ca adultii la cap nau voie la intalnire, dna Petronela, sarumana si iocoanele dela biserica la care sunteti arondata ! Io nus adult in cap, ca nevastamea tot ma intreaba cand o sami vie mintea la cap, ca lumea isi tot da coate cand ma vede ca ma dau cu rolele dimpreuna cu fimea, cu sepcuta cu cozorocu la ceafa. Io cand ma duc la Bucuresci, imi place sa ma falfai pin parcu operei, ca acolosa is barbati educati, zambitori. 1 chiar mia facut marunt din ochi, dar a venit altu si ma dat dracu si mia zis sai las prietenu in pace. Mam ridicat depe banca plin de nervi si am calcat intrun cacat de caine sdi plin dfe nervi mam intors de 2 – 3 ori si lam calcat iar. Succes la Bucuresci !

  • Petronela 28 aprilie 2017 at 11:06

   nici eu nu esc adultă la cap. io pe tine cînd te văd?

 2. Raj 28 aprilie 2017 at 17:05 - Răspunde

  Cand veniti de 1 mai la 2 mai s-au la Mangalia, Saturn, Venus, Jupiter, Olimp, Pluto. Daca veniti pe autostrada, ii o deviere de 0,5 km. de la drum, iar cu trinu, cativa metri liniari. Sarumana si abea astept ! Cand otz merge la mare la vara, daca nu acuma.

  • Petronela 28 aprilie 2017 at 17:39

   viu în iunie la început, Raj! să mă aștepți. negreșit.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: