în rînd cu lumea bună

în rînd cu lumea bună

De | 2017-08-14T13:46:44+00:00 8 noiembrie, 2016|Categorii: lansări și alte evenimente|2 Comentarii

Vin atît de rar la București încît e musai să scriu o carte pe an ca să ajung la voi, acolo! Știu că tîrgul nu e locul cel mai propice pentru întîlniri, că e aglomerație și stat în picioare și lume care se perindă dintr-o parte în alta, eu mai sunt și agorafobă, mulțimile îmi dau atacuri de panică, însă tîrgul e un must, cică. E cam ca feisbucu, nu lansezi la tîrg nu exiști. Așa că, s-a decis: sîmbătă, 19 noiembrie, de la ora 18.00, ne vedem la Tîrgul de Carte Gaudeamus, Clădirea Romexpo, Standul 221 (Herg Benet), nivel 4.50. Știu, sună teribil de complicat, dar nu e așa de rău cum pare.

În plus, numai dacă vă doriți, putem face o lansare separată, într-un cadru mai prietenos și așezat, mai încolo, după sărbători, cum am făcut la primele două cărți – cu efectul nu am mai apucat, așa cum nu am apucat să ajung la Cluj sau la Oradea, deși îmi propusesem, poate facem una dublă, să fie.

Dar chiar și așa, în picioare, la tîrg, promit să îmi fac timp să vă salut pe fiecare în parte. Habar nu aveți ce bucurie îmi face să vă întîlnesc, ce emoție, cît de important îmi e să vă strîng mîna, să vă îmbrățișez și mulțumesc.

Evenimentul de pe facebook, ce are darul să vă reamintească, e aici. Vă aștept!

 

cover_facebook_sfirsitul_noptii-002

 

Despre autor:

Clickul pe care îl daţi e fierăstrăul cu care faceţi sternotomia mea. Îmi deschideţi pieptul şi umblaţi pe dinăuntru prin mine. Umblaţi uşor, rogu-vă, că mă doare. Nu atingeţi, nu zgămâiaţi, nu etichetaţi. Nu parcaţi pe aortă, nu scuipaţi. Nu vă urcaţi încălţaţi cu cizmele pline de noroi. Mulţumesc.

2 Comments

  1. Mihaela 8 noiembrie 2016 at 23:42 - Răspunde

    Si uite cadoul de ziua mea!

    • Petronela 9 noiembrie 2016 at 21:45

      și al meu!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: