am cam schimbat vorba

am cam schimbat vorba

De |2017-08-15T13:54:05+00:0029 mai, 2014|Categorii: lansări și alte evenimente|Etichete: , |4 Comentarii

 

Sunt alergată. Dar fericită.

Vă pun doar un link către emisiunea Schimbă vorba a lui Mîndruţă unde am fost ieri invitată. Şi promit să mă revanşez.

Emisiunea e aici, click.

Despre autor:

Clickul pe care îl daţi e fierăstrăul cu care faceţi sternotomia mea. Îmi deschideţi pieptul şi umblaţi pe dinăuntru prin mine. Umblaţi uşor, rogu-vă, că mă doare. Nu atingeţi, nu zgămâiaţi, nu etichetaţi. Nu parcaţi pe aortă, nu scuipaţi. Nu vă urcaţi încălţaţi cu cizmele pline de noroi. Mulţumesc.

4 Comments

  1. Ella 29 mai 2014 at 15:00 - Răspunde

    Dar emisiunea de pe neptuntv sau cam asa ceva… aceea nu exista inregistrata pe undeva? Pe aceasta cu Mandruta, am vazut-o aseara, aveam treabaaa… o gramada dar cum ai anuntat pe fb ca se difuzeaza, am lasat tot 🙂

  2. Anca 29 mai 2014 at 19:51 - Răspunde

    Apropo de ce vorbeai cu Mândruță, despre cărți pe care nu le ai cu cine povesti după ce le citești, știi ce fac eu? Le dau cu împrumut prietenelor care citesc și la fel fac și ele, cu cele care le cad în mână și n-au cu cine le împărtăși. Cartea ta, acum, e la o nebună de prietenă, care mi-a trimis un mesaj „mai vrrrrreauuuuu!”. I-am zis că am alta tare (Tele), dar nu i-o pot da încă. Și știu că-și roade unghiile, pentru că la fel pățesc și eu cu ea, când îmi dă doar indicii despre câte-o carte pe care-o rumegă.

  3. O admiratoare 14 martie 2018 at 12:30 - Răspunde

    abia azi am putut sa vad interviul. mi-ai placut. ai fost frumoasa, isteata, carismatica, relaxata… te cam iubeste si sticla, sa stii.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: