altă pălărie

altă pălărie

De |2018-10-13T18:02:16+00:0014 august, 2017|Categorii: opinii și adevăruri subiective|Etichete: , |10 Comentarii

M-am mutat. Nu din Brașov, nu. Nici măcar din România, deși mă gîndesc tot mai adesea la asta. După mai bine de patru ani de acestblogdenervi, am luat decizia să mă mut în casă cu nume și prenume. Bărbatu-meu îi zice, glumind, rebranding. Oricum, de la el a pornit totul, eu sunt modelul care dacă are ceva cu care s-a învățat, așa rămîne. Mai ales cînd e vorba de tehnologie. Ce chin cînd îmi schimb telefoanele! Cică aș fi refractară la chestii tehnice. Așa că s-a apucat, după ce m-a tot amenințat că îmi reface site-ul. Cînd a fost refăcut, am zis că e timpul să schimb și domeniul. Aștept să binevoiască și FB să schimbe numele paginii. Mai ales că în ultima vreme am tot dat peste comentarii care mă întrebau dacă sunt femeie sau bărbat, de exemplu. Plus că acolo pun și poze și lucruri pe care le face un om, nu un blog. Carevasăzică, tot eu voi fi, aceeași Mărie, dar cu altă pălărie.

Acum muncesc la refacerea categoriilor, că aveam foarte multe și era greu de văzut ce e acolo. Le-am aerisit. Am pus și buton de evenimente pe site, pentru cînd o fi să fie. Și buton de abonare. Și buton pentru cărți, care duce direct pe site-ul editurii unde se pot cumpăra. Mie îmi place, a rămas aproape de ceea ce era, dar totuși slightly different. Better. Firește, oricine accesează vechiul link e automat redirecționat aici și, de asemenea, tot ce am scris în anii ăștia a venit cu mine în căsuța nouă. Tot acum am observat că în anii ăștia de blogdenervi peste 3 milioane de oameni l-au citit de aproape 5 milioane de ori. Pretty scary.

Noi să fim sănătoși. Mulțumesc, bărbate, eram în stare să rămîn așa pînă la adînci bătrîneți.

Despre autor:

Click-ul pe care îl dați e fierăstrăul cu care faceți sternotomia mea. Îmi deschideți pieptul și umblați pe dinăuntru prin mine. Umblați ușor, rogu-vă, că mă doare. Nu atingeți, nu zgămîiați, nu etichetați. Nu parcați pe aortă, nu scuipați. Nu vă urcați încălțați cu cizmele pline de noroi. Mulțumesc.

10 Comentarii

 1. Vlad Iulia 14 august 2017 at 16:48 - Răspunde

  Astept cu nerabdare fiecare cuvant pe care il scrii. Multumesc.

  • Petronela Rotar 14 august 2017 at 16:57

   mai e puțin și apare romanul. 🙂

 2. Claudia Marginean 14 august 2017 at 16:49 - Răspunde

  Succes în noua „casa”!

 3. Iulia 14 august 2017 at 19:40 - Răspunde

  Casa de piatra 🙂 sa reziste traficului greu!

  • Petronela Rotar 15 august 2017 at 11:47

   o să-i pun mochetă adecvată :)) mulțumesc!

 4. Poteci de dor 16 august 2017 at 21:38 - Răspunde

  Frumoasă tare noua căsuţă! Am crezut că am greşit adresa când am găsit la intrare „preş” nou, uşă schimbată.

 5. carmen 17 august 2017 at 11:57 - Răspunde

  Scrii minunat orice palarie ai folosi 🙂 Si palaria noua arata foarte bine. Mi-as fi dorit un font mai mare ca parca scriitura ta merita un impact vizual mai puternic, da mi-e ca intru in vreo polemica privind construirea de palarii cu arhitectu sef 😛
  Te voi citi in continuare cu drag indiferent de forma – carti tiparite, ebooks, blog, facebook, etc.

  • Petronela Rotar 17 august 2017 at 14:26

   mulțumesc, să știi că poți tu face asta pe laptopul/telefonul tău.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: